מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהבן06/06/2009
שלום שמי רועי ויש לי איזה בעיה שאני ישמח אם תוכלי לעזור לי אני בן 24 שכבתי עם כמה בחורות בחיים ותמיד היה לי חזק לעוד ועוד, הכרתי מישהי לא מזמן והיא חולת סקס רצינית ואין לי בעיה עם זה ,פשוט תמיד אחריי המספר הראשון{שגם זאת בעיה שלוקחת מהר יחסית פעם הייתי יכול למשוך והפעם אני לא מבין מה הולך} איך מושכים תעניין הזה ?? והבעיה הרצינית שאני לא מבין איך זה שפתאום לא עומד לי אחריי המספר הראשון מה אני אמור לעשות בבקשה כל דבר אני יעשה בשביל זה , היא רוצה לנסות תנוחות אחרות ולא עומד לי אני משתגע ,רק אחריי שאני גומר פעם ראשונה וממשיך כמעט בלי חשק עד שהחשק חוזר שוב אני גורם לה לגמור..!! תודה מראש רועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי
שלי פסטרנק כץ09/06/2009
לגבר לוקח בדרך כלל קצת יותר זמן עד שהוא יכול להתחמם לפעם השניה אם בכלל.
מכוון שעד עכשיו היית עם בנות זוג שאינן מתלהבות מסקס, יכולת להרגיש את החשק שוב מחדש.\
כשאתה נמצא עם מישהי שאוהבת סקס ורוצה עוד לפעמים הגוף פועל בצורה הפוכה.
בתת המודע שלך אתה יודע שהיא רוצה אותך ואתה לא צריך להתאמץ לשם כך. לעומת הפעמים הקודמות שרצית לנצל כל הזדמנות כל עוד הן בעניין.
תסביר לה שאתה זקוק לזמן מנוחה של כמה דקות כדי להתעורר מחדש. בזמן הזה אפשר להתלטף, להביא משהו לשתות, לעשות מקלחת משותפת, או מסאג' מעורר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רועי09/06/2009אני מבין אותך ותודה ,אבל שאלה מה אפשר לעשות בקשר לזקיפה שיעמוד אחריי שאני גומר פעם ראשונה אם יש משהו שממשך תעניין, משהו טבעי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגרות אותו יותר
עמית10/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרועי
אנונימי10/06/2009שתמצוץ לך את הזין ותראה איך היא יודעת לטפל. שתעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)