מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפתעת חייהחסוי30/12/2006
אני גבר נשוי היום בן 40 .הסיפור קרה לפני שנתיים,הכרתי אשה נשואה בצ'ט שחיפשה אהבה אמיתית אשר חסרה לה מבעלה ,וזה בדיור החסך שלי.לאחר שיחות נפש בפון החלטנו להיפגש פגישה ראשונה.היא החליטה לעשות את זה מיוחד ולקחה על עצמה את התכנון.
היא השכירה צימר נתנה לי את הכתובת וביקשה ממני לחכות לה בפנים בעיניים מכוסות.חיכתי עם כיסוי עיניים והלב שלי כמעט התבקע מהתרגשות במיוחד כאשר שמעתי את צעדיה קרבות אלי.ישבתי על המיטה נושם את ריח הבושם מעורב בריח גופה וזה שיכר אותי היא החלה לגעת בי ,היתה שתיקה רועמת ,פתחה את מכנסי והוציאה את איברי הרגשתי שהיא בוחנת אתו בקפידה ואז בהפטעה הרגשתי את שפתיה אותפות אותו הרגשתי שאני הולך להתעלף.היא הורידה לי את החולצה ונישקה רכות את בטני ופטמותי,ועברה לשפתי היו לה שפתיים עבות ורכות ונשיקה היתה מאוד רטובה חושנית וארוכה.כאשר נפרדו שפתנו פתאום טעמתי פטמה זכורה המלווה בחזה רך וחלק ליקקתי ומצצתי כמו תינוק היונק מאימו.טעם פטמותיה הוחלף בטעם מתוק יותר וריח פנימיותה מילא את נחיריי ,היא הגישה לי את שפתיה התחתונות וכיונה רק מסביב ואני כבר מת לטעום את כל הפנים ולראות את המטעמים המוגשים לפה שלי.לאחר כחמש דקות הרגשתי את לשוני חודרת לקום אליה שקקה היה שם מאוד מתוק חמים ורטוב ,כמעט ולא הספקתי לנשום.כאשר היא התיישבה לי על האיבר שכבר הלך להיתפוצץ ,פתחה את כיסוי העיינים אבל אז לא היה איכפת לי מאה פניה הרגשתי מאוהב לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה תיאור מרגש, אולי תכתוב בלוג...
מיכל30/12/2006דניאל יקירי, התיאור שלך פשוט מרטיב אותי. אומנות לשמה.
חבל רק שאתה כותב בשגיאות כתיב . . .
תן עוד פרטים שנהנה גם אנחנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל אני שמח מתגובתך
החסוי30/12/2006מיכל השעה הייתה מאוחרת בזמן שכתבתי והתרגשתי מהזכרונות לכן לא שמתי לב לשגיאות
באיזה פרטים היית מעוניינת?
אשמח להמשיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה לזה המשך ? גמרתם?
מיכל30/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
החסוי30/12/2006נפגשנו במשך כארבע חודשים והיה מדהים
אך הגיע רגע ששנינו הבנו שהיחסים ביננו הופכים לאובססיביים ושנינו לא רצינו לפגוע במשפחותינו
לכן נפרדנו,היום היא חסרה לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)