הפתעת חיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפתעת חיי
    החסוי
    30/12/2006

אני גבר נשוי היום בן 40 .הסיפור קרה לפני שנתיים,הכרתי אשה נשואה בצ'ט שחיפשה אהבה אמיתית אשר חסרה לה מבעלה ,וזה בדיור החסך שלי.לאחר שיחות נפש בפון החלטנו להיפגש פגישה ראשונה.היא החליטה לעשות את זה מיוחד ולקחה על עצמה את התכנון.
    היא השכירה צימר נתנה לי את הכתובת וביקשה ממני לחכות לה בפנים בעיניים מכוסות.חיכתי עם כיסוי עיניים והלב שלי כמעט התבקע מהתרגשות במיוחד כאשר שמעתי את צעדיה קרבות אלי.ישבתי על המיטה נושם את ריח הבושם מעורב בריח גופה וזה שיכר אותי היא החלה לגעת בי ,היתה שתיקה רועמת ,פתחה את מכנסי והוציאה את איברי הרגשתי שהיא בוחנת אתו בקפידה ואז בהפטעה הרגשתי את שפתיה אותפות אותו הרגשתי שאני הולך להתעלף.היא הורידה לי את החולצה ונישקה רכות את בטני ופטמותי,ועברה לשפתי היו לה שפתיים עבות ורכות ונשיקה היתה מאוד רטובה חושנית וארוכה.כאשר נפרדו שפתנו פתאום טעמתי פטמה זכורה המלווה בחזה רך וחלק ליקקתי ומצצתי כמו תינוק היונק מאימו.טעם פטמותיה הוחלף בטעם מתוק יותר וריח פנימיותה מילא את נחיריי ,היא הגישה לי את שפתיה התחתונות וכיונה רק מסביב ואני כבר מת לטעום את כל הפנים ולראות את המטעמים המוגשים לפה שלי.לאחר כחמש דקות הרגשתי את לשוני חודרת לקום אליה שקקה היה שם מאוד מתוק חמים ורטוב ,כמעט ולא הספקתי לנשום.כאשר היא התיישבה לי על האיבר שכבר הלך להיתפוצץ ,פתחה את כיסוי העיינים אבל אז לא היה איכפת לי מאה פניה הרגשתי מאוהב לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפתעת חיי

הוספת תגובה

• איזה תיאור מרגש, אולי תכתוב בלוג...

מיכל
    30/12/2006

דניאל יקירי, התיאור שלך פשוט מרטיב אותי. אומנות לשמה.
    חבל רק שאתה כותב בשגיאות כתיב . . .
    תן עוד פרטים שנהנה גם אנחנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל אני שמח מתגובתך

החסוי
    30/12/2006

מיכל השעה הייתה מאוחרת בזמן שכתבתי והתרגשתי מהזכרונות לכן לא שמתי לב לשגיאות
    באיזה פרטים היית מעוניינת?
    אשמח להמשיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם היה לזה המשך ? גמרתם?

מיכל
    30/12/2006

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל

החסוי
    30/12/2006

נפגשנו במשך כארבע חודשים והיה מדהים
    אך הגיע רגע ששנינו הבנו שהיחסים ביננו הופכים לאובססיביים ושנינו לא רצינו לפגוע במשפחותינו
    לכן נפרדנו,היום היא חסרה לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו