מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרת.יעל09/06/2009
היי,
אני בת 18 וקיימתי יחסי מין הפעם הראשונה לפני כשנה עם החבר הקודם, זה היה תקופה קצרה וכאב לי מאוד לכן לא יכולנו להגיע לשלב של הסיפוק המיני. לאחר מכן קיימתי יחסי מין עם עוד שניים ואיתם הכל הלך בסדר ( ללא כאבים - סקס מלא) אך גם איתם לא גמרתי. חשבתי שמפני שאיתם זה היה רק קטע חד פעמי אז אולי מפני תחושת האי נוחות לא יכולתי להגיע למצב של גמירה. אבל היום יש לי כבר חודשיי חבר שאני ממש אוהבת ומרגישהאיתו הכי בנוח. אנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע ואני אף פעם לא גמרתי עדין.
לעומת זאת מאוננו אני גומרת.
רציתי לדעת מה הסיבה שבסקס אני לא גומרת\? האם יש אצלי בעיה? ומה אפשר לעשות?
מפני שגם אותי זה מבאס וגם את החבר ומעלה אצלנו שאלות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה...
DD09/06/2009תאריכו את המשחק המקדים בכדי שגם את תוכלי להגיע לסיפוק.
תתני לו להשקיע בהנאה שלך ורק אחרי שגמרת לפחות פעם אחת תתני לו להיכנס.
דרכים אפשריות:
1. שירד לך.
2. שימוש ב rocket pocket.
3. שימוש בחומר סיכה בכדי שיהיה לך יותר נעים ובכך תוכלי לגמור יותר מהר.
אבל אני חושב שאת צריכה להיות משוחררת יותר במהלך קיום יחסי המין ולאפשר לעצמך לגמור ולא לחשוב רק על זה שאת רוצה שגם הוא יהנה.
תאמיני לי שהוא נהנה מאוד מלספק אותך (רק תאפשרי לו לעשות זאת).
יש עוד הרבה מאוד דרכים, רק צריך להיות קצת יצירתיים.
DD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)