יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין
    אני
    10/06/2009

אני ובעלי זוג דתי אנחנו נשואים 4 חודשים. לפני החתונה לא שכבנו אך לא שמרנו נגיעה(נשיקות וכו')
    מאז שהתחתנו אנחנו מנסים לשכב, לבעלי עומד והוא גומר כשאנחנו שוכבים אך יש לנו בעיה כשאנחנו שוכבים האיבר מין לא נכנס עד הסוף , בעלי צריך להחזיקו על מנת שלא יחליק ,אני לפעמים שמה חומר סיכה אך זה מחליק וגם עכשיו בלי חומר סיכה הוא מחליק מההפרשה הטבעית שלי.
    לפי מה שנראה לי האיבר מין של בעלי לא נכנס עדיין למקום הנכון ,בעלי גומר אך חלק מהזרע נשאר בחוץ על האיבר מין שלו.
    האם מצב זה נפוץ אצל דתיים??? מה עושים?כי זה מדאיג אותי מאוד!!! תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין

הוספת תגובה

• צריך לעבור את המחסום הזה

עמית
    10/06/2009

מה שנקרא בשפת העם קרום הבתולים, אחרי שעוברים את המחסום - דחיפות חזקות של איבר המין הגברי פנימה, יכול להיות שזה יכאב, אולי גם דימום, בפעם הראשונה בלבד, אבל אחרי זה זה יהיה יותר קל,. לכל הבנות זה קורה, יותר קשה פחות קשה, יותר כואב פחות כואב, אבל עוברות. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

13/06/2009

מצד אחד יתכן כי זה באמת קרום בתולים, מצד שני, יתכן שפשוט בעלך סובל מתופעה הנקראת זקפה חלשה. מצב זה אכן גורם לבעיות כמו שאת מתארת.
    לעניות דעתי, הטיפולים בזקפה חלשה הם בדרך כלל כדורי ויאגרה ודומיהם.
    אני ממליצה לך לבקש ממנו לפנות לסקסולוג, או לאורולוג ולבדוק האם הוא צריך כדורים או טיפול אחר בזקפה חלשה.

שיהיה בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדתיה

אנונימי
    13/06/2009

לדעתי לבעלך הפין לא עומד מספיק ולא קשה דיו לחדור לנרתיקך נסי לעזור לו ע''י מציצות וחירמון אולי זה יעמיד לו יותר והוא יצליח לחדור לפות.במידה ולא, גשו ליעוץ.
    המסקנה היא שצריך להתנסות כחברים ולא רק כנשואים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו