מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס ציבוריבנימין11/06/2009
שלום רב.
אני ואשתי נשואים כבר 8 שנים, יחסי המין שלנו נהדרים והכל היה על מי מנוחות.
לפני כמה שבועות היא הגיעה עם בקשה קצת מוזרה: סקס במקומות ציבוריים. מצד אחד זה מגרה, לא אכחיש, אך היא מתכוונת למקומות הומי אדם כמו קניונים ופינות רחוב. אותי זה מביך, מה לעשות? איך לסרב בלי לפגוע ברגשותיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנימין היקר...
DD11/06/2009נראה לי שאין אדם שמכיר יותר טוב ממך את אישתך ואתה אמור לענות על תשובה זאת לבדך.
אבל.... בכל אופן.
דרך אחת זה פשוט לומר לה שזה לא עושה לך את זה ואתה לא כ"כ מעוניין.
דרך שניה היא פשוט לנסות פעם אחת ואם היא תראה שאתה לא מתגרה מזה ולא עומד לך או שאתה לא נהנה, היא תבין לבד!
משהו נוסף, יכול להיות שהיא מאוד מעוניינת לעשות סקס במקום ציבורי ובפנטזיה שלה זה ממש מגרה אותה, אבל ברגע שהיא תגיע לרגע האמת היא תבין שזה הרבה פחות מגרה ממה שהיא פנטזה בראש.
אני במקומך הייתי מנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה נסיון
אנונימי13/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כותבת כתבה על הנושא.
הדס13/06/2009אם תסכים להתראיין (אפשר בעילום שם) אני אודה לך מאוד. בבקשה צור עמי קשר
תודה רבה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה המייל שלי
הדס13/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיטואציה מעניינת
שלי פסטרנק כץ24/06/2009בקניונים ובפינות רחוב יכולים לא רק לתפוס אתכם אלא גם להטריד ולהתלונן עליכם ולכן כדאי למתן אותה ולהסביר לה שזה אולי מדליק אך יכול לגרום למשהו שהיא לא באמת רוצה שיקרה.
מצד שני, אפשר לצאת לטיול עם שק שינה ואוהל ולעשות סקס במקום נידח בשעת ערב מאוחרת בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמים. גם אם מישהו יראה אתכם יהיה זה מישהו שלא מכיר והגירוי יהיה מהסוג המרגש והפחות מביך.
אפשר בתוך הים במקום מרוחק להוריד רק את החלק התחתון של בגד הים ולהשתעשע בלי שאיש יבחין במה שקורה מתחת למים. כך היא תרגיש שאתה לא פוסל לגמרי את מה שמדליק אותה.
בעיני זה נחמד שיש לך אישה הרפתקנית ולא משעממת.. נסה לזרום איתה בהתאם לגבולות שלך.
* אפשר גם סקס מטורף במיטה תוך כדי שימוש בדמיון של שניכם בו אתם מתארים בקול מצב שהייתם רוצים להיות בו. אם לומדים לעשות את זה טוב אפשר להגיע למקומות מטורפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)