סקס ציבורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס ציבורי
    בנימין
    11/06/2009

שלום רב.
    אני ואשתי נשואים כבר 8 שנים, יחסי המין שלנו נהדרים והכל היה על מי מנוחות.

לפני כמה שבועות היא הגיעה עם בקשה קצת מוזרה: סקס במקומות ציבוריים. מצד אחד זה מגרה, לא אכחיש, אך היא מתכוונת למקומות הומי אדם כמו קניונים ופינות רחוב. אותי זה מביך, מה לעשות? איך לסרב בלי לפגוע ברגשותיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס ציבורי

הוספת תגובה

• בנימין היקר...

DD
    11/06/2009

נראה לי שאין אדם שמכיר יותר טוב ממך את אישתך ואתה אמור לענות על תשובה זאת לבדך.

אבל.... בכל אופן.
    דרך אחת זה פשוט לומר לה שזה לא עושה לך את זה ואתה לא כ"כ מעוניין.
    דרך שניה היא פשוט לנסות פעם אחת ואם היא תראה שאתה לא מתגרה מזה ולא עומד לך או שאתה לא נהנה, היא תבין לבד!

משהו נוסף, יכול להיות שהיא מאוד מעוניינת לעשות סקס במקום ציבורי ובפנטזיה שלה זה ממש מגרה אותה, אבל ברגע שהיא תגיע לרגע האמת היא תבין שזה הרבה פחות מגרה ממה שהיא פנטזה בראש.

אני במקומך הייתי מנסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשה נסיון

אנונימי
    13/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כותבת כתבה על הנושא.

הדס
    13/06/2009

אם תסכים להתראיין (אפשר בעילום שם) אני אודה לך מאוד. בבקשה צור עמי קשר
    תודה רבה
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה המייל שלי

הדס
    13/06/2009
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטואציה מעניינת

שלי פסטרנק כץ
    24/06/2009

בקניונים ובפינות רחוב יכולים לא רק לתפוס אתכם אלא גם להטריד ולהתלונן עליכם ולכן כדאי למתן אותה ולהסביר לה שזה אולי מדליק אך יכול לגרום למשהו שהיא לא באמת רוצה שיקרה.

מצד שני, אפשר לצאת לטיול עם שק שינה ואוהל ולעשות סקס במקום נידח בשעת ערב מאוחרת בתוך שק שינה מתחת לכיפת השמים. גם אם מישהו יראה אתכם יהיה זה מישהו שלא מכיר והגירוי יהיה מהסוג המרגש והפחות מביך.

אפשר בתוך הים במקום מרוחק להוריד רק את החלק התחתון של בגד הים ולהשתעשע בלי שאיש יבחין במה שקורה מתחת למים. כך היא תרגיש שאתה לא פוסל לגמרי את מה שמדליק אותה.

בעיני זה נחמד שיש לך אישה הרפתקנית ולא משעממת.. נסה לזרום איתה בהתאם לגבולות שלך.

* אפשר גם סקס מטורף במיטה תוך כדי שימוש בדמיון של שניכם בו אתם מתארים בקול מצב שהייתם רוצים להיות בו. אם לומדים לעשות את זה טוב אפשר להגיע למקומות מטורפים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו