מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענברמורן22/08/2007
ענבר היי,אני רואה שמכל הפורום הזה ומכל תגובותייך את הכי מבינה עניין כאן.
אולי את יכולה להתייחס למה שכתבתי ולהביע את דעתך,אשמח אם יצא לך,זה חשוב לי.
אני די בפרשת דרכים,יש כבר תפניות בסיפור,עכשיו הוא רוצה שוב לחזור...אני לא יודעת מה לעשות כבר,נכנסתי לבור ללא תחתית,איזה בעסה שכל העולם פה רואה את ההודעות.........חפשי את ההודעה שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם לא הוזמנתי ולא עיברי אבל...
סקרן22/08/2007שלום מורן,
תרשי לי להגיב לך.
את רוצה אותו. הוא רוצה אותך. זה נראה פשוט וקל אבל, לא!
כי את לא יודעת אם זה שוב יחזור על עצמו, את לא יודעת איך הוא יתהפך לך מחר. אין לך מושג מה בדיוק הוא מרגיש, האם יש בו אהבה או שרק בתאווה הוא מתעניין. מפה לא יכול להגיד לך הרבה, לא מכיר אותו, לא מכיר אותך. אבל תגידי לי משהו לכמה זמן נפרדתם? ומה הוא הרגיש בתקופה שהייתם ביחד? היה רק סקס, או שהוא דיבר איתך גם על אהבה? הראה לך אהבה? או שרק כשהייתם במיטה? דיבר איתך במהלך היום יום חוץ מעל זה שהוא חושק בך ורוצה להיות איתך כבר במיטה? אם את לא יודעת אז כנראה שלא היתה אהבה, לפחות לא מצידו. ואם את יודעת שהיתה אז תבררי איתו מה הוא רוצה מךמ עכשיו, מה הכוונות שלו, האם רק סקס או מעבר. פשוט צריך לדבר וזה כבר ממש לא קשה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגיעי, שאפי אוויר, וחפשי במקום אחר
DANYDINE22/08/2007מורן שלום
כן גם אני לא הוזמנתי לסיבוב נוסף, אבל הפורום פתוח לכל....
אל תתבאסי, פשוט צאי מזה, צאי מהאפיזודה הזאת, הוא לא רוצה אותך, את משמשת לו כתחליף זמני כי לא מצא כנראה משהוא אחר, חסר לו למלא את המצברים ובינתיים הוא מוכן להתפשר ובלב שיהיה לו מקור מתח (את).
מבחינך זה רק להפגע - ובגדול... כי את רומנטית, את תולה תקוות, את רואה את זה כ"מערכת יחסים" ולא כרומן חולף או סטוץ רגעי, לכן ככל שתשארי אתו יותר - תתני לו לגיטימציה להשתמש בך, לפגוע בך, לנטוש אותך שנוח לו, לחזור אלייך כהוא רוצה - בקיצור כחומר ביד היוצר - כלי משחק מלא בידיו.
נתקי מגע, חפשי עיסוק אחר להעביר אליו את מחשבותייך ולשאוב ממנו אנרגיות חיוביות, עם הזמן הכל יתרפא, ותשכחי בכלל שהוא היה קיים.
ככל תשארי יותר עם הזכרונות, תעשי יותר פשרות בינך לבין עצמך, תדחיקי רגעים קשים, תשללי דברים שהיו בפועל כחלק מיפוי כולל של המצב שהיה, כי נטיית הלב היא לזכור רק את הפרטים הטובים... לכן, נתקי מגע, זרמי לכיוונים אחרים, תלבלבי ותפרחי בגדול במחוזות אחרים, ואותו השאירי עם כאב ביצים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן..מצטערת על התגובה המאוחרת..
עינבר23/08/2007תראי למצב שלך יש בעיה...כי את פיתחת רגש..וזה דבר מאוד יפה..אך זה מעמיד את המערכת הזוגית שלך ושלו בסכנה..כי אז את פועלת ללא זהירות..ומסכנת את שניכם..בקשר מחוץ לנישואים רגש הוא חייב להיות אך בגבול הטעם..(משיכה ואולי גם אהבה אך מדודה)את פיתחת קצת מעבר וזה הלחיץ אותו כי הוא חשב שיש משהו מוגדר בניכם..ואת שינית את זה עם הרגש שפיתחת.. ומכאן בא הניתוק של הקשר..עכשיו הוא חזר כי בכול זאת יש משהו שהיה טוב ביניכם..השאלה שלי היא כזו..את מוכנה לוותר על מישפחתך?כי אם כיום יש ביניכם(לפחות לך)רגש עז .. אז מה יהיה הלאה??במידה ותחזרי אליו הרגש שפיתחת רק יגדל ומה את מצפה שיקרה..?תחשבי טוב לפני שאת ניכנסת שוב לקשר הזה..כי אני חושבת שהניתוק שלו העיר אותך קצת מהאופוריה ששקעת כשהתחלת בקשר איתו(חמודה זה קשר של 3 חודשים..לפתח אהבה כזו במהירות כזו זה מסוכן!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבר
מורן23/08/2007כמה שאת צודקת יקירתי,נכון לעכשיו ניסיתי לנתק מגע,אך ממש ממש קשה לי,בכל זאת,האסור הזה מתוק מדבש,וכמובן שיש מחיר.חד משמעית אני לא מוכנה לוותר על המשפחה שלי,ויש לי עכשיו עבודה קשה מאוד,וזה לשכוח אותו,וזה ממש לא פשוט לי.למה נכנסתי לזה בכלל?????????.
זה פורום ציבורי,ולא כל הדעות החכמות של כולם מעניינות אותי.
תודה חמודה,ושיהיה לך יום נפלא.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)