מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיכרון נעוריהחסוי30/12/2006
זה קרה בקיץ כשהייתי בן 16 .גרתי בנתניה ועבדתי במלצרות במלון גליל בתקופת חופשת הקיץ.
הייתה לי חברה באותה תקופה אבל היחסים בינינו הסתכמו בנשיקות וחיבוקים בלבד,בעצם לא היה לי שום ניסיון מיני.נחזור למלון,בוקר אחד מלצר ראשי ביקש ממני להגיש שרות חדרים לחדר 521 ביקשתי ממנו לשלוח מישהוא אחר כיוון שאף פעם לא הגשתי שרות חדרים,אך המלצר הראשי עמד על כך והדריך אותי לגבי כל הפרטים.עליתי עם עגלה מלאה אוכל לקומה חמישית,דפקתי בדלת, קול נשי ענה באנגלית וכאשר נפתחה הדלת עמדה מולי אישה בסביבות גיל ה40 בכותונת לילה שלא השאירה כלום לדמיון.מרוב התרגשות הרגשתי שהעגלה מובילה אותי ולא ההיפך,הרגשתי את פני בוערות וכמובן החבר למטה קפץ וטפח וגרם לי להיתבייש יותר.כנראה שהיא קלטה וניסתה לשבור את האוירה,היא אמרה לי בוא שב ותארח לי לחברה,אמרתי כי אני חייב לחזור לחדר האוכל אך היא ליטפה אותי מהחזה שלי עד למטה ואמרה שהכל בסדר בעצם היא קלטה אותי מאתמול ואני יכול להישאר איתה זמן מה.התיישבתי לידה על המיטה והתחלתי לסדר לה את הצלחת בינתיים היא נשקה לי בצוואר וליטפה לי את איברי שכמעט התפוצץ ,אני חושב שכבר התחלתי להרטיב . היא דחפה אותי למצב שכיבה ופתחה את מכנסי הוציאה את הכלי שלי והתחילה ללקק.אני הייתי חצי מעולף כאשר היא עלתה מעלי והתחילה לשפשף את שפתיה התחתונות על החזה שלי ,הסנטר שלי הפה וממש החדירה את האף שלי לתוכה .אני ממש לא ידעתי מה לעשות והתחלתי ללקק ולבלוע את כל המיצים שלה כולל תלתלי שערותיה. התנועות שלה הפכו כאילו נכנסה לטראנס ואני לא החזקתי מעמד והתפוצצתי לתוך פיה.להפתעתי היא בלעה את הנוזלים שלי והמשיכה לענטז על לשוני.כל פרצופי כמעט נבלע בתוכה וזה גרם לי להתחרמן עוד ועוד.פתאום הרגשתי טעם מתקתק יותר זורם לפי והיא צורחת.קמנו התקלחנו וסיפרתי לה שזו הפעם הראשונה שלי ושאף פעם עוד לא חדרתי לאישה,בתגובה היא נישקה אותי ובלי להיתנתק ממני משכה אותי למיטה נשכבה והפילה אותי מעליה ,היא תפסה לי את הזין והחדירה אותו לביתו הרגשתי חום עוטף אותי ואת עצמי נבלע בתוכה .עשיתי את זה איתה 4 פעמים באותו בוקר.ויום יום במשך שבועיים עד שהיא הייתה צריכה לעזוב.זיכרון זה מלווה אותי עד עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל עוד פעם ראית סרטים עד מאוחר?
גידי02/01/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)