מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוגדים מגעילים שכמותכםחסוי22/08/2007
כול אלה שרושמים כאן על מחפש......אתם דוחים
והלוואי ולא יעמוד לכם, דפוקים
במקום לחפש ריגושים חפשו בבית עם בת הזוג אפשר לעשות המון ועדיין להתלהב כול פעם מחדש, הכול בראש.
מה קרה שכחתם את הרגע הנפלא שנכנסתם מתחת לחופה והייתם נאהבים ורדפתם אחרי משהיא שהייתה יקרה לכם שהפכה לאשתך והביא ילדים בכאב ובאומץ ומטפל ומסורה
איפה הראש שלכם, בעצם אני יודעת ...בתחת שישאר שם כי אתם מסריחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני איתך בוגדים בוגדות צריכיםלהיענש
yona22/08/2007העונש הוא שתצא/י מהבית בלי זכיות לכ/י לחיות עם שבגדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי נו באמת ואת/ה כאן כי....
עינבר23/08/2007מי מינה אותך לשופט/ת???????????לא זכור לי שמישהו/י ביקש/ה רשות להיות כאן ולשוחח..ובפרט אם מחפשים מה זה קשור אלייך?? אם זה כול כך מחליא אותך ..יש x למעלה..לוחצים ואז לא רואים אותנו "המתועבים"..לילה טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא מפחדת!!
ס23/08/2007כולנו פה מפחידים אותה. פתאום בגידות נראות מאוד אמיתיות. לא סתם דמיון מפותח של משהו ממשפחה הרוסה. וזה מפחיד נורא. היא יודעת שכמו שזה קרה לחלק מאיתנו, זה יכול לקרוה גם לה. אז היא צועקת מוציאה את הפחד והתסכול שלה עלינו. עזוב תן למסכנה לילל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי..מי מפחדת?אני או את...?
עינבר23/08/2007שמשתמשת בסיפורים כדי לקבל עצות.וחוץ מזה קראת את הכותרת של הפורום???????את באה להרצות במקום שמדבר על יחסים כאלו????חחחחח אני חושבת שקודם תעברי שיעור בהבנת הניקרא!!..ואחרי זה תבואי להרצות לי על פחד כזה או אחר..אם אטרח וזו באמת טירחה לקרוא אותך לבנתיים ילדונת שבי ותילמדי את החיים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר למה בעצבים???
yona23/08/2007כחי הכל בניחותה גם אם זה לא מוצא חן בעינייך...........................
..........עוד משהו אבל תגידי את האמת.............נכון שבא לך לעשות איתי אהבה סקס בטירוף
ואל תכחישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה אם את אישה..בהחלט :-))
עינבר23/08/2007ואני לא עצבנית..אבל שהיא לא תיתמר להגיד לי מה אני מרגישה או אם אני מפחדת אז אני מייללת...כי לא היה ולא יהיה לי מימה לפחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לילל עינבר
ס23/08/2007אף פעם לא היה לך ממה לפחד?
לא נורא , תמיד יש פעם ראשונה.
חי חי חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר תרגיעי.
ס23/08/2007אבל..כנראה שהמצב במקומך לא טוב לכן את בורחת לכאן . ומנסה למלאות כל חלקה טוביך בהגיגיך התפלים והמשעממים.
אגב דברת על הבנת הנקרא?
את זוצריכה דחוף לחזור לכיתה ב כדי ללמוד כמה שעורים בסיסים (אני מתנדבת לסדר לך כיסא ושולחן בפינה כדי שלא תפחידי את הילדות ..בכיעורך..)
אם היית קוראת טוב,היית מבינה שתגובתי היתה מכוונת לחסוי "כותבת "בוגדים מגעילים"
אבל לא נורא זה נתן לכולם להבין כמה ששכלך מצוצמם ולשונך שלוחה בלי הבחנה.
אולי לכן בן זוגך בגד בך? סתם נקודה למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי..לא מייללת ולא מפחדת..:-))
עינבר24/08/2007אך תגובתך באה מתחת לתגובתי ויחסתי אותה אליי..ועל כך אני יודעת להודות שטעיתי ולהיתנצל על דבריי(שפטתי אותך מוקדם)..לשאר דברייך לא אגיב..כנ"ל לגבי בן זוגי..יום טוב ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי ועינבר...........
yona23/08/2007ניראה עם כל המתיחות שיש בניכן.יצא רק טוב....
אם אתן תיפגשו מה זה פיצוץ יהיה .
זיקוקים פצצות של אורגזמות יהיה בניכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתאכזבי יונה כי..
ס23/08/2007אני אוהבת רק גברים. יותר נכון רק גבר אחד ומיוחד שהוא שלי.
אבל אני חושבת שענבר היא פרטנר מושלם בשבילך. את תדקרי אותה עם שערך העומד והקוצני. היא תדקור אותה עם לשונה השלוחה ..
צופה לכן עתיד טוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי דווקה
yona23/08/2007הייתי רוצה להיתנסות איתך....
למרות שיש לי בחור מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהטלפון של הבחור המדהים הוא?
ס24/08/2007מה לעשות. את פשוט לא מענינת אותי (מבחיה מינית כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה לעבור דרכי
yona24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוו איפשרות שלישית
yona24/08/2007שהיא לצרף אותך אלינו..
ניסיוננו רב ועצום בתחום הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגוד אנטרסים מובהק
ס24/08/2007כל מה שרציתי היה לבדוק כמה בן זוגך "מדהים" בעינך. כמה מהר תביאי לי את מס הטלפון שלו למשל..
וכמו שחשבתי הוא ככ "מדהים" שאת מוכנה לחלק אותו עם כל אחד ואחת .
וכל זה בשביל זיון אחד קטן.
מצטערת הסטנדרטים שלי ל"מיוחד ומדהים " הם קצת שונים משלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל, איש באמונתו יחיה.
ס24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת "חסויה"
nafakush26/08/2007מעניין למה מתחסדת מטומטמת כמוך באה לאתר כזה? כדי להיות נביאת זעם? כדי ללמד אחרים מה צריך לעשות? אני חושב שכל אחד פה יכול לוותר על העצות שלך. תשמרי אותן לעצמך, אף אחד לא זקוק לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ..לא חשבתי על זה..
ס26/08/2007אוי כמה שאת צודקת אני תכף ומיד מתחפפת מפה .לא התכונתי להפריע לך באמצע הסקס. הנא אני כבר עוזבת...
עד לתגובה הבאה
חי חי חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)