מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה קשהאורנית22/08/2007
יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי. בכל פעם שאני יורדת לבעלי אני לא מצליחה לבלוע, כלומר שאני יורדת לו עד גמירה אז ברגע שאני טועמת את הטעם של הזרע אז יש לי רפלקס הקאה וזה גורם לי לבחילה. בעלי רוצה שאני אבלע את הזרע ואני קצת טועמת ומביאה לו ביד בסוף והוא טוען שזה הורס לו את ההנאה. איך מצליחים לבלוע למי שיש רפלקס הקאה? תודה לעונים המנוסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא חייבת
אייל24/08/2007עיזבי מהשטויות של בעלך
אם את לא מסוגלת אז לא נורא פשוט יורקים את זה החוצה
לבעלך יש פנטזייה של סרטים כחולים
יש נשים שבולעות כי פשוט זה טעים להן ואם לך לא טעים אז יורקים ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקשי ממנו שירד לך - איך יגיב
DANYDINE24/08/2007כמובן בתנאי שאת נדלקת מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לו
ישראל26/08/2007תגידי לו תירד לי תבלע לי תאורגזמה שלי..
ואזש אני יעשה את מה שרצית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם עושים מזה סיפור גדול מדיי..
סקרן26/08/2007מה זה כבר לרדת לאשה? זה ממש שטויות. אם יש משהו שאני אוהב זה לשתות ולשתות אותה עד שהיא יבשה...זה כיף עולמי לענג אותה ולשמוע איך היא גונחת ורותחת, איך היא מקבלת אורגזמה שמיימית תוך כדי זה שאני יורד לה ואוכל ושותה אותה...
דליה, אם את לא רוצה לבלוע אז לא. זה לא כזה ביג דיל, הוא יכול לגמור בחוץ ולא יקרה לו כלום. הוא יהנה בכל מקרה, הכל בראש שלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
אורח27/08/2007ברור שיבלע
אחרת מה שווה לרדת לבחורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרחי לו משהו מתוק
yona26/08/2007וטעים בזין .
תוך כדי מציצה תוסיפי מהמעדן.
כך לא תרגישי בטעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבת..
הלביאה26/08/2007עצם הליקוק עם הלשון, אפקט המציצה והשאיבה בפיך כבר מעלה לו את רמת ההנאה, וזה שאת לא בולעת את זרעו לא הורס לגבר את ההנאה, שלא יעבוד עליך ולא ישחק על מצפונך! אפקט ההקאה הוא רפלקס שקשה לשלוט עליו, אך עם הרבה אימונים זה אפשרי. שאלה של רצון.
לעניות דעתי זה טעם החיים - נקטר האלים, מכל המשתמע מזוג מילים אלו. אני חושבת שאם אוהבים את בן הזוג למיטה בצורה מטורפת אז מוכנים לעשות עבורו הכל בתנאי שזה הדדי.
דרך אגב שמעתי (לא ניסיתי, אוהבת אותו טבעי) שאם הם אוכלים ושותים דברים מתוקים כשעה לפני הגמירה, משקה האלים יוצא מתקתק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי, חייב לשאול אותך משהו..
סקרן26/08/2007תגידי, שמתי לב שכל התגובות שלך הן ממש לפנות בוקר ב-4, 5 ...אז או שאת מלכה - מלכת חיי הלילה, שמבלה בלי סוף ועושה חיים מטורפים כל לילה, או שאת חוזרת/הולכת לעבודה בשעות האלה. ספרי לי מעניין אותי נורא, אני הרי סקרן :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ידעת?
ס26/08/2007לא הייתי מגדירה את עצמי כ"מלמכת" חיי הלילה. אבל כן- אשת חיי הלילה .
הלילה הוא חברי הטוב:)
אבל שלום לך סקרן אני עוזבת.
קודם כל מתחיל לשעמם לי פה. וברגע שמשעמם לי. אני הולכת לחפש עיסוקים יותר מענינים . חיים פעם אחת לא? אנני יכולה לשקוט על שמרי.
ןחוץ מזה המטרה שלשמה נכנסתי בכלל לפה הושלמה. אז אין לי מה לעשות פה יותר.(אם לא השעמום ,אולי הייתי שוקלת להשאר כאן מעט יותר..אבל מיציתי.)
HAVE A GOOD LIFE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ל29/08/2007אהלן, קודם כל את ממש לא חייבת לבלוע
הוא יכול להתבאס עד מחר ולהתעצבן, אבל זה לא יעזור לו
את פשוט לא חייבת
מעבר לכך, אם את כן רוצה, אל תבלעי ישר, תחכי שניה עם הזרע בפנים (למרות שזה לא נעים)
ור אז תבלעי, אני מבינה את רפלקס ההקאה שלך, אבל אם את באמת מוכנה ורוצה לבלוע את חייבת לחכות שניה ולא יש לבלוע
זאת דעתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)