מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ זוגי / מיניחנן17/06/2009
שלום
אנחנו זוג עם בעיות בזוגיות ברובם על רקע מיני. בעלי טוען שהבעיה היא אצלי ואני היא זו שצריכה ללכת לטיפול ובמידה ויצטרכו גם אותו הוא יצטרף בהמשך. בעבר פניתי ליעוץ אצל סקסולוגית ואחרי המפגש הראשון היא ביקשה להיפגש לבד עם בעלי ואחרי כן נצטרךלהמשיך ביחד כי הטיפול צריך להיות זוגי ולא פרטני. בעלי הלך למפגש איתה ויצא מהמפגש עצבני ונסער וטען כי המטפלת אמרה לו דברים לגמרי שונים. בשיחה טלפונית שהיתה לי עם הסקסולוגית היא אמרה לי כי אין לי עם מי לבוא אליה. על רקע דברים אלה נוצר משבר אמון וכל המשך הטיפול התפוצץ, כי לכל אחד אמרו דברים שונים.
לאחר תקופת הפוגה פנינו שוב ליעוץ במקום אחר. גם יעוץ זה נכשל. חלקו בגלל שבמפגשים הפרטניים נאמרו לכל אחד דברים אחרים ( כמו שהיה בפעם הראשונה) וחלקו בגלל דרך הטיפול שלא התאימה ( לא חשוב כרגע למי ולמה ) ובעקבות כך הוצעו כל מיני דרכים מאולצות כדי לנסות להתאים את הטיפול בכל זאת. ( מה שלא כל כך עבד ).
אנחנו חושבים עכשיו לנסות ללכת לטיפול מחדש. בעלי טוען כי עלי ללכת קודם כל לבד ( כמו בפעם הראשונה). אני טוענת כי עלינו ללכת ביחד ללא מפגשים פרטניים לאור נסיון העבר.
כרגע הנושא תקוע באיך ללכת ולמי לפנות.
מה את מציעה לנו לעשות? ללכת ביחד או שאני אלך שוב לבד
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי לבעלך..
ק18/06/2009שגם אם הבעיה אצלך הוא צריך להפגין קצת יותר תמיכה. הרי אם את חולה בשפעת הוא יהיה מוכן ללכת איתך לרופא אז למה לא עכשיו? ואיך הוא החליט שזו הבעיה שלך? מה הוא פסיכולוג במקצוע? מה זה קשור אצל מי הבעיה. אתם זוג שהולך לטיפול זוגי. טיפול זוגי כמו שהוא נשמע מיועד לזוג. המטפל יחליט מתי הוא צריך לדבר עם כל אחד מכם לבד ולא בעלך.
ממה שאני שומע כאן בעלך פשוט... טוב לא משנה. אני לא רוצה להעליב.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יועץ מיני
חנן18/06/2009איך החליט שהבעיה אצלך , פשוט מאוד הוא יזם ויזם ללכת לטיפול בגלל חוסר חשק של האשה והאשה הייתה פסיבית
לא צריך לעליב או לפגוע כאשר לא מכירים את כל התמונה .
צריך לפגוע במי ? בזה שרואה את המצב מתחנן להציל יוזם ללכת ליעוץ דוחף לכיוון על מנת להציל את המצב , אבל האשה אדישה וכשמגיעה למצב של משבר רציני היא מתעוררת לחיים ומאשימה את הבעל שלא רוצה ללכת ליעוץ ?
הרי הבעל ראה שאשתו חולה בשפעת , תמך והציע לה ללכת ביחד איתו לטיפול אז הבעל לא בסדר אתה לא רוצה לפגוע ? במי בזה שראה את הנולד או בזאת שמשקרת את עצמה ואת בעלה ומתעוררת לחיים כשהאדמה בוערת לה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב
ק19/06/2009או שיש כאן מקרה של פיצול אישיות או שאתה ואישתך משתמשים באותו מחשב כדי להתלונן זה על זו.
נכון. הבעתי את דעתי על סמך מה שאישתך כתבה. ככה זה פה. אתה מקבל נתונים ומביע דעה. עוד לא ברור לי מה אתם מחפשים בפורום הזה. אם זה להתיעץ או שלשפוך רעל אחד על השני. האמת לא ממש הצלחתי לקרוא את מה שניסית להגיד אז בבקשה תנסה להשתמש בסימני פיסוק ונקודה בסוף המשפט.
לשאר העניין. היא אומרת שאתה לא מעונין ללכת ליעוץ. אתה אומר שאתה בכלל יזמת ולחצת בכיוון היועץ הזוגי. אפשר בבקשה הבהרה בנידון?
אם זה נכון שאתה רוצה שהיא תלך לבד בהתחלה אז ,תשמע לי חבר ,אתה מכניס לעצמך גול עצמי. אם היא תלך לבד בהתחלה, היועץ יהיה כבר עם נתונים התחלתיים כפי שהיא הציגה אותם בפניו. אין לה מה לעשות שם לבד. אתה חייב להיות שם איתה מהתחלה ולהגיד את מה שיש לך להגיד ישר בפנים ולא דרך היועץ . לידיעתך היועץ הוא בסך הכל מכוון את המריבה ביניכם. הוא לא מונע אותה. סביר להניח שיהיו שם ויכוחים וצעקות. תפקידו לא למנוע את זה אלא לכוון את זה כדי שתשפכו אחד על השני את כל המטענים ותרוקנו את כל הרעלים. ואז כשהכל יהיה ריק תוכלו להתחיל ולבנות זוגיות וגם כאן הוא יכוון אתכם איך לעשות את זה. או לחלופין להתגרש אם אין בסיס לזוגיות בריאה.
אתם יכולים להמשיך לכתוב פה פניני לשון אחד על השניה. אני לא יודע אם תמצאו כאן פיתרון לבעיות שלכם. סביר להניח שיהיו לכם אנשים תומכים. אבל את השאר תצטרכו לעשות לבד או עם יועץ מוסמך.
שבת שויילם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)