יחסים בינזוגיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים בינזוגיים
    חנן
    17/06/2009

שלום
    ישנם ימים בהם אני נכנסת למיטה, מתקרבת לבעלי ורוצה רק לקבל תשומת לב, חיבוק, ליטוף נשיקות אבל לא לקיים יחסי מין מלאים. בעלי שוכב במיטה כמו מומיה ולא מתקרב. לטענתו כאשר הוא מתקרב הוא מתחרמן ואז אם אין יחסים מלאים הוא נשאר מתוסכל. נוצר מצב שאו שכל צד מתחפר בצד שלו במיטה או שמקיימים יחסים מלאים ולי החלק שבאמצע מאד חסר. מה עושים? האם כך זה אצל כולם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים בינזוגיים

הוספת תגובה

• יקירתי

ק
    18/06/2009

את בבעיה. בעיני בעלך מגע פרושו סקס. הוא לא מודע לזה שאפשר לגעת ולחבק מתוך אהבה. בעיניו או שאתם מזדיינים או ש" תעזבי אותו באמא שלך". כמו שזה נראה לי בעלך אולי מאד מעריך אותך, מכבד אותך, מעריץ אותך אבל לגבי אהבה אני לא יודע. מצטער אם אני מאכזב אותך אבל זו דעתי. ולא. לא ככה זה אצל כולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

חנן
    18/06/2009

לפני שהיא צריכה לעזוב אולי הבעל צריך לעזוב אותה כי היא אולי לא אוהבת להזדיין כפי שכתבת ?
    אולי?
    אולי היא נותנת לו ולא נהנת כי אין לה חשק ושוב הבעל אשם שלא אין חשק אולי היא עושה לו טובות ובעלה כועס עליה מבחינת אופן הנתינה והתדירות וחוסר המוטיבציה שלה לשנות את המצב אולי ? ולכן לא מתקרב אפשרות קיימת אולי ?
    לענין השואלת הכול יתכן מהסיבות של הבעל כשמציגים צד אחד זה נראה שעל האשה לעזוב את הגבר ובאם שומעים גם את הצד השני ויתבררכי החשק של האשה למין ירוד ההצעה תהיה לבעל לעזוב את האשה לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

ק
    19/06/2009

איפה כתוב ומי אמר שהיא צריכה לעזוב? או שאתה צריך לעזוב? אולי לא שמת לב אבל גם היא לא דיברה פה על לעזוב. שוב הדעה שלי היא על בסיס מה שהיא אמרה כאן. אתה רואה מה קורה כששומעים רק צד אחד?
    אתה יודע מה? אם אתה אומר שהיא זו שלא רוצה ללכת לייעוץ יש לי רעיון. תלך אתה ראשון. אתה היוזם? תלך עם זה .אל תחכה לה. ואם היא לא תצטרף אז אתה את שלך עשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה שלי?למה היא לא מגיבה לכתבות?

הבעל באוהב
    18/06/2009

@???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל התשובות שקיבלת כאן

שלי פסטרנק כץ
    24/06/2009

אפשריות.

בגדול, יכולות להיות אלפי סיבות למה שאת מרגישה.

יכול להיות שכשהווא במיטה הוא מפרש מגע לגירוי מיני ואפשר להבין שהוא מתגרה מללטף אותך.
    זה צריך להחמיא לך. השאלה היא מה קורה במשך היום?

אם תנסי להתלטף איתו כשאתם יושבים לראות סרט או כשאתם יורדים לים תוכלי להרגיש נאהבת ומחוזרת בלי לעבור לסקס. מצד שני השאלה היא האם את מנסה לפעמים ליזום סקס גם כשהוא לא מנסה? יכול להיות שהוא מרגיש שאת אף פעם לא יוזמת ולכן כשאת יוזמת מגע ממש מתחחשק לו להמשיך... וזה מובן לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו