מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה מוזרה...yona23/08/2007
תמיד שאני יימת יחסי מין אבל תמיד
ובמיוחד בזמן האורגזמה
השיער בראשי עומד וזה מביך אותי.
ואני ניראת כמו קיפוד
או כמו אחת שהיתחשמלה ואני לא צוחקת אני רצינית.
מי יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מזכיר לי משהו
ס23/08/2007אני רק מדמינת את זה. זה מזכיר לי אזהו סרט ישן שראיתי בכיכובם של יונה ליאן וזאב רווח. יש שם סצנה שבה משכיר מת לעשות סקס. מת שיעמוד לו. אז זאב רווח מכין לו מין משקה כזה . וברגע שהמשכיר שותה את המשקה ,שערו עומד (בדיוק כמו בתיאור שלך) והוא נהיה לחית סקס.
לא האמנתי שיש דבר כזה גם במציאות. מגניב.
העצה שלי אליך , חפשי גבר שברגע שגומר נרדם. ואפילו לא זוכר איך קוראים לך. הוא כמובן גם לא ישים לב איך שערך עומד.
חי חי חי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול
ענת23/08/2007פשוט גמרת אותי מצחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה עם השיער שלי מה שאני רוצה
שרית הספרית23/08/2007תקשיבי ממי, זאת לא בעיה, שימי פק"ל ליד המיטה צנצנת של ג'ל ברזל.
הוא יפמפם - את תעצבי.
לפיתרון עמוק יותר צריך לדעת עוד נתונים כמו אורך השיער שלך, אם הוא גללי, מתולתל או חלק, תנוחות בהן הוא (השיער) עומד יותר, איזה מצעים (אולי יש חשמל סטטי) ועוד.
אני מציעה לך להפנות את השאלה גם לכאן:
[a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=51 id=link]עיצוב שיער[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת שאת בתולה ? לא ?!
DANYDINE23/08/2007מה שמוזר שקודם הצהרת שאת בתולה...
התכוונת באוזן אני מניח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה רצינית
DANYDINE23/08/2007בשיא הרצינות...
זה מפריע לך להגיע לשיאים ?
זה בסך הכל תהליך כימי בגוף שמתבטא בצורה כזאת...
לא חושב שזה צריך להביך... לפחות אותי כגבר זה לא היה מביך...
אם את נהנית ממה שאת עושה, מה זה בדיוק משנה?
אם זה לוקח לך חלק מההנאה זה סיפור אחר...
אבל זה כמו מן צמרמורת היא ביטוי כימי של הגוף שיוצא במצב של פחד פתאומי, התהליכים בגוף בעיקר אילו הנובעים ממצבים רגעיים וקשורים לפעולות בלתי רצוניות לא בדיוק כתובים בספר ו/או עשו עליהם מחקרים רפואיים...
בגדול, אל תתיחסי לזה ותהני מכל רגע ולא משנה אם זה ב 5 בבוקר (פרסום אחר שלך) או ב 7 בערב. העיר זה עם מי?!... ואיך...
לא סתם אומרים שכל התהליכים בגוף מתחילים בראש, או ליתר דיוק בין האוזניים... כנראה שאצלך השחרור מחפש את הדרל הקצרה לשיער בו"ז שמגיע בדרך הארוכה למקומות האחרים
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי קוקו ..
ישראל26/08/2007איפה שאתם שוכבים סימי קוקיה עוד לפני שהוא בא..
ושאת מרגישה שאת עומדת ליגמור תעשי קוקו
או כבר מההתחלה תעשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)