צעיר חתיך במזל עקרב מחפש לפנק בחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעיר חתיך במזל עקרב מחפש לפנק בחורה
    רועי
    23/03/2007

שלום,

אם את בחורה סקסית (גם למבוגרות) ואוהבת צעירים חתיכים בני מזל עקרב אז תשלחי לי אי-מייל!

אני צעיר חתיך (עיניים ירוקות,שיער שטני וגוף חטוב) ומעוניין בבחורה לקשר לא מחייב של פינוקים ותענוג הדדי.

מסנג'ר: [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם אתה צעיר חתיך ו...

אורחת
    24/03/2007

אם אתה צעיר ,חתיך ועוד מזל עקרב למה אתה מחפש ריגושים מיניים בפורום הזה בזמן שאתה יכול לצוד כל אחת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה טובה. מה אתה אומר על זה?

אשף
    25/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבה היא...

רועי
    25/03/2007

שתמיד אני מחפש עוד ועוד ריגושים מיניים...אני אף פעם לא שבע בעניין הזה. וחוץ מזה אני נמשך לבחורות מבוגרות ממני וקיוויתי שבאמצעות הפורום הזה אני אכיר בחורות מבוגרות ומנוסות ממני שאוכל להגשים איתן את הפנטזיות שלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו