מכורה ולא גומרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה ולא גומרת
    מבולבלת
    19/06/2009

שלום,
    עד היום החשבתי את עצמי כאדם יצרי ונהניתי מסקס כולל גמירות.לאחרונה נכנסתי עמוק לצ'טים ויש לי קשר וירטואלי עמוק ביתר שכולל יחסי שליטה בהם אני ה'שפחה'.
    לאחרונה התעוררה אצלי בעיה כשפעמיים כבר לא גמרתי אף על פי שבני זוגי עשו כל מה שנדרש.הכוונה מחוץ לוירטואלי .אתמול קיימתי יחסים עם אדם שלכאורה הגשים לי רבות מהפנטזיות כולל יחסי שליטה מעודנים,אחרי שעות של התעסקות גמרתי גמירה חלשה בלבד....הצילו, מה קורה לי?.....
    עלי לציין שאני בסוף שנות הארבעים, גרושה נראית מצוין ולאחרונה קצת מזייפת בנטילת תרופות לאיזון סכרתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה ולא גומרת

הוספת תגובה

• למבולבלת

שלי פסטרנק כץ
    24/06/2009

פעמיים שבהן לא גמרת חזק עדיין לא מעידים על בעיה.

יתכן והחידוש שבתחושת הגירוי מהשליטה יוצר שינוי בתגובה שלך. יכול להיות שבפנטזיה זה מטריף אותך עד כדי שיגעון אבל כשזה בא לידי ביטוי במציאות את נדלקת פחות ממה שדמיינת.

יכול להיות שהתרופות שאת נוטלת משפיעות גם אבל את זה תצטרכי לשאול את רופאת הנשים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתבלבלי

d
    24/06/2009

את צריכה עוד גירויים
    ולהוסיף פרטנרים
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו