מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אתם נורא הרפתקאנים....אורחת23/03/2007
היי,כפי שציינתי בשמי אני בסך הכל אורחת בפורום שלכם.
עניינה אותי הכותרת יחסים אוסרים...להפתעתי גיליתי באיזה עולם אתם חיים,לטוב ולרע. העולם שלכם (בקשר לחיי הזוגיות שלכם)נשמע מרתק,מסקרן,מפתה,עולם שקל להתמכר למשחקים שלו, להנאות,לריגושים לתשוקה וכל מה שסובב סביב העולם המיסתורי שלכם.
לא אשקר אם אומר שגם לי יש לפעמים פנטזיות כמו שאתם חיים,לחשוק בגבר אחר,ללמד אחד את השניה משחקים חדשים, חוקים חדשים,להתעלס כאילו זו בפעם השניה בחיים,להזיע,לנשוף,לנשום והכי חשוב להתמזג כגוף אחד כאילו אין מחר.....
וכשהמחר מגיע מתעוררים לחיים האמיתיים...והשאלה העיקרית לי אליכם איך אתם מרגישים עם עצמכם ביום של המחר? ביום שאחרי שיחקתם משחק שאסור לכם להשתתף בו!!
מהאורחת המסוקרנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר try
nec23/03/2007to the curios.. you can always check it.. how it feels.. to try ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגושים
מור23/03/2007אני יכול לאמר לך מנסיון שלעיתים התחושה היא בחילה קלה עם כל השאלות הנלוות
וכשרואים את האלטרנטיבה הבגידה הבאה מוחקת את ההרגשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כי כן
שון24/03/2007את נשמעת לי כמי שכמהה להתנסות ביחסים אחרים, מלאי חושניות ותשוקה
אני צודק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
שון24/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשון...תודה אל הצעה,אבל לא תודה...
אורחת24/03/2007אני מעדיפה ושמחה להישאר ברדיוס הקיים, מבלי לקחת סיכונים שלא שווים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אמת בדברייך
שון24/03/2007אני התנסיתי ביחסים מדהימים כאלה. אחת המסקנות שהיו לי זה שצריך לשאוף לכך בזוגיות הקבועה ולא המזדמנת. אבל עם אין את זה עם בת הזוג הקיימת? לא פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרקים תעסקה...
אורחת24/03/2007אם אין את כל מה שציינת בזוגויות הקיימת:משיכה,רגשות,אקשן וכל מה שסביב לזה עדיף לפרק את כל החבילה מפלי להיפגע ולפגוע בבת זוג.
ואז אתה פנוי לחיים האלה מבלי לחשוב פעמיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אצלך
שון24/03/2007טוב לך בזוגיות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
אורחת25/03/2007אני לא מתלוננת מהזוגיות שלי,אמנם אני עדיין לא נשואה אבל אני 9 שנים עם הבן זוג שלי ואנחנו לקראת חתונה בקיץ הקרוב.
אני מסופקת מאד מכל הבחינות מהזוגיות שלנו,למרות שלפעמים יש פנטזיות על דברים אחרים...אולי זה קשור בזה שהוא הראשון שלי ולפעמים הסקרנות עולה על פני המים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורחת
אשף25/03/2007רוצה לדעת מה עובר בראש של הצד הבוגד ביום שאחרי? ובכן זה מאד שונה מאחד לשני. זה תלוי באופיו של הבוגד/ת. אבל אני יכול לתאר לך
מה עובר לי בראש מאחר והתנסיתי בבגידה בפעם הראשונה לפני מספר ימים. תשמעי ההרגשה לפני ותוך כדי היא פשוט מדהימה. זה מזעזע את כל עולמך. זה מחדש את אנרגיות החיים. אני יכול להגיד לך שאחרי 17 שנות נישואין ונאמנות מוחלטת הרגשתי כמו נער בן 17.זאת חוויה ששום ריגוש אחר לא משתווה לה ותאמיני לי שהתנסיתי בהרבה סוגים אחרים(סנפלינג, אופנוע ים , טיפוס מצוקים ,צניחה חופשית ומה לא) .זה פשוט משהו אחר. אבל ...וכאן יש אבל גדול. היום שאחרי היה מאד מוזר. יש איזו שהיא הרגשה שבעצם אין לי זכות לגעת באישתי ואני לא ראוי לחבק את ילדיי. התא המשפחתי קיבל זעזוע אדיר. יש משהו רע בדבר הטוב הזה.
ידידתי הטובה ביותר שלה ניסיון רב בתחום אמרה לי שהחלק הרע עובר מהר ואז מתמכרים לחלק הטוב. ובכן אני לא יודע עדיין אבל אחרי 4 פגישות מדהימות אני עדיין בדעה שאם את יכולה שלא אז באמת עדיף שלא תנסי. פיתויים סביר להניח שיש לך ובטוח שיהיו לך בעתיד אחרי שתתחתנו ותכנסו לשגרת חיים. יהיו רגע חולשה והרבה. אני לא יודע בת כמה את אבל מבחן הגדול של יהיה לעמוד איתנה בפיתויים ולזכור שלא בשביל זה התחתנת. אני בכח אופן לא חשבתי לרגע לבגוד עד נפגעתי. את רוצה לדעת מה מרגיש הצד הנבגד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם חלק ממה שכתבת...
סקרן25/03/2007ההרגשה היא אכן מיוחדת, לאוו דווקא בגלל הסקס! אלא בגלל הריגושים האלה, בגלל הפרפרים שיש לך, בגלל הכיף שבחיזור, אני אוהב לחזר אחריה, אוהב להעריץ אותה, אוהב את הכיבוש ואת הריגוש. אין על זה לא יעזור כלום!
באמת שזה לא רק הסקס. אני מזדהה אם זה שאתה מדבר על כך שהרגשת בן 17, אין לי מושג בן כמה אתה, אבל אני בן 33 וכנראה לא רוצה לאבד עדיין את הנעורים שלי...אתה יודע כשיש ילדים , משכנתא, ועוד מטלות שהורגות לאט, לאט, אז אתה רוצה לשכוח לפעמים מהכל..אני עושה את זה באמצעות התמסרות למשהי, חדשה שגורמת לי בעצם לשכוח הכל, אני גורם לה להעריץ אותי, לאחר שאני מחזר אחריה, לאחר שאני מענג אותה ומפנק אותה..וזה, זה הכייף של החיים...
יש כאלה שיגידו לך שאם אתה רוצה לשכוח לך תעשה טיול בעולם, מצטער זה לא מתקרב לרמת ההתרגשות הזו...לראות אשה קורנת וזוהרת, לראות איזה מרהיבה היא, לאחר שהיא גומרת ותוך כדי שהיא גומרת, זה מחזה מדהים, זו הנאה אמיתית.
אבל אני בניגוד אליך לא הרגשתי גועל, או שאני לא ראוי לחבק את אשתי, או את הילדים שלי..בכלל לא, ההיפך דווקא ההרגשה היא מחוייבות חזקה יותר לאשתי, מחוייבות לענג אותה עוד יותר ממה שגם ככה אני מענג אותה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף25/03/2007אני בן 41 והאמת היא שגם אני חשבתי להתחיל עם זה כדי לשפר את הזוגיות אבל אני פשוט לא טיפוס סלחן כלפי עצמי אפילו שאני התחלתי עם זה בתור נקמה. מסתבר שזה לא ממש עוזר אבל תשמע ההרגשה הזו פשוט מעוררת בי חלקים רדומים מזה 21 שנים מתוכם 17 כנשוי. דרך אגב סקרן אתה מאד פופולארי בפורום. סחתיין עליך. ק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כזה פשוט.
אשף25/03/2007יש אלף ואחד שיקולים למה לא לפרק את החבילה. הילדים בראשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה איתך
25/03/2007ביחסים גמורים ואבודים אין טעם להישאר. גם לא בשביל הילדים. זה רק הוגן לשני הצדדים לתת צ'אנס לשני למצוא אהבה ותשוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם קצת להילחם?
אשף25/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנלחמים כשיש על מה להילחם
26/03/2007אם כבר אין אהבה, אין תשוקה, אין רצון אמיתי להיות ביחד ואין נכונות לעבוד על הקשר - אז חבל סתם למרר את החיים, עדיף להתגרש ולתת צ'אנס למצוא אהבה אמיתית.
אגב, ק' - מאיפה אנחנו מכירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כמו סמים
25/03/2007כשאת מקבל את המנה שלך את הכל מושלם, את מרגישה כמו ילדה מאוהבת בת 16, את מעיזה לעשות דברים שמעולם לא חלמת על לעשות אותםעם בן הזוג החוקי שלך, ואת לא מבינה איך אחרים מוותרים על העונג שבבגידה...
אבל כשאת בדאון - את מגיעה בערב הביתה עייפה מאוד (כי במקום לעבוד השתוללת על החוף),בעלך נראה לה אפור ותפל, אין לך סבלנות לשום דבר וגם אין לך במה שלתף את בני המשפחה שלך - כי הכל מחוויר לעומת הבילוי הסודי שלך, שעליו את לא יכולה לספר לאף אחד.
והאיזון הוא בדיוק כמו שעושים סמים - אם אתה נותן לזה להשתלט על החיים שלך אז אתה מאבד את כל מה שיש לך, אבל אם אתה מסכיל לעשות דברים במידה - ישנה אפשרות להינות מכל העולמות, אבל זה לבעלי אופי חזק בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)