מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי חושד, מה עושים?אורית31/12/2006
לבעלי ניסיון - איך מרגיעים את בעלי? הוא חושד שאני בוגדת בו, מה שכמובן נכון. מי יכול לעשות סקס רק עם בן אדם אחד כל החיים? זה מדכא!
בכל מקרה, אני שמה לב שהוא הולך אחרי למחשב ובודק מה עשיתי - אז אני מוחקת היסטורי - מה שרק גורם לו לחשוד עוד יותר. הוא שואל אותי לאן אני הולכת, ולפני כמה ימים ראיתי אותו מציץ לי בפירוט של הויזה.
אני לא רוצה להתגרש - מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים..
שלי פסטרנק כץ30/05/2008
הי אורית,
כמו שאת כותבת עושה רושם שאת לא רוצה להתגרש מהסיבות הלא נכונות שאינני יודעת מהן אבל את וודאי יודעת.
את לא מראה שום סימן לחרטה או אי נעימות ממנו, את גם לא מראה שום סימן של חברות בינך לבין בעלך, את משקרת לו וממשיכה בשלך.
מובן שהוא יעשה הכל על מנת לתפוס אותך וכשהוא יצליח הוא יהיה כל כך פגוע שיתכן והוא יחליט שהוא לא מוכן לסלוח לך ובצדק, יכול להיות שאז גם אם לא תרצי להתגרש זה כבר לא כל כך יעזור לך.
מה שאני רוצה להגיד לך זה שזוגיות היא לא משחק ילדים, גם אם היה הרי שאת מרמה גם את עצמך.
אני חושבת שבמקום לחפש את עצמך בחוץ נסי לשבת איתו לשיחה ולהסבביר לו שאת זקוקה לריגושים חדשים, נסו לעשות דברים יחד שיציתו את האש שאולי דעכה, אם זה לא מצליח לבד אולי בעזרת יועץ זוגי מקצועי.
אם כל מה שבא לך זה רק להמשיך בשלך בלי שהוא "יעלה עליך" אולי תמצאי דרכים טובות אבל תאבדי חבר.
יש אנשים שמגלים במשך החיים כי אינם יכולים להסתפק בפרטנר אחד לסקס, לפחות תהיי כנה איתו, אולי תגלי שכדי לא לאבד אותך הוא מוכן לסוג כזה של מערכת יחסים.
ולבסוף, שאלה לי אליך, אם היית מגלה שהוא זה שמתנהג מוזר ומוחק הודעות, נעלם בלילות ומוציא כספים במקומות לא ברורים, איך את היית נוהגת??!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכים נסתרות
שלומי03/06/2008ישנם מספר דרכים למנוע מבן הזוג לדעת על רומן עם אחר {חוקר פרטי}אשמח ליעץ לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
dodo31/12/2006כבעל ניסיון
דבר ראשון היתרחקי מהמחשב לכמה זמן זה חובה
נסי לתקשר דרך הודעות SMS ואו דאר אלקטרוני מוצפן
למחשב חיזרי רק כשהוא ירגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה - את חייבת לעשות איתו סקס
אלונה01/01/2007נכון, בטח הוא הרבה פחות אטרקטיבי מהבחורים שאת פוגשת....אבל אם את רוצה שהוא יפסיק לדאוג אז תפנקי אותו קצת. מה אכפת לך? תשקיעי בו ערב אחד והוא ירד מזה.
בטח מהיום שהתחלת לבגוד בו אז התדירות של הסקס בינכם ירדה פלאים..חח..אז מה הפלא שהוא חושד?
מה עוד אפשר לעשות?
תלכי למחשב ערב אחד ואל תמחקי את ההיסטורי אבל תכנסי רק לאתרים של חדשות/מתכונים/אופנה ווכה שהוא יבוא לרגל אחריך אז הוא יבין שאת לא עושה שום דבר חשוד.
אל תשכחי לעשות delet cookies אחרי כל פעם שאת נכנסת לפורומים האמיתיים שלך, כדי שהוא לא יראה את הניק שלך. את יכולה גם לקנות לך פלאפון אחר ותרשמי אותו על שמך ואת כל השיחות שלך תעשי דרכו.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצות לא נכונות
אני30/05/2008במקום שתנסו להסביר לחברה שתנסה לחזור למוטב אתן מלמדות אותה למחוק היסטוריה וכול...
פשוט תיתרחקי מהמחשב ותשקיעי בזוגיות.בטוח שבעלך יירד מהחשדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו ששכחתי....
אלונה01/01/2007תשלמי רק במזומן!!!! זה הכלל הכי חשוב. אפילו אל תקחי איתך את הויזה שלך כשאת יוצאת לבלות, כי זה מתכון לצרות. את יכולה גם לפתוח תא דואר ולבקש מויזה שישלחו את הפירוט שלך לשם אם את רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלונה
החסוי06/01/2007מהיכן כל המקצועיות בבגידות יש עודברים ללמוד ממך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
החסוי06/01/2007אלונה את מדליקה אותי אני מוכן להגשים לך את כל הפנטזיות המיניות שלך
רק אם אפשר אותך לבד ללא כל הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חסוי
אלונה08/01/2007מה, אתה פוחד ממקומות ציבוריים? אל תהיה ביישן.
תספר לי קצת על עצמך - מה אתה הכי אוהב שעושים לך במיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה האלילה
סקרן09/01/2007לאלונה, את כותבת/מדברת כמו אלילת מין ולכן קשה לי להאמין שאת אמיתית, נראית לי יותר כמו ילדה בת 18, שרוצה קצת לקשקש ולעשות רושם באנטרנט, על כמה גברים חרמנים ותמימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה , תשובה די הגיונית לשאלת השא
חמה ומגניבה09/01/2007נשואה יקרה . כמאמר הפתגם , סוף גנב לתליה ! אם אינך רוצה להתגרש , אולי לא כדאי להזדיין מהצד !!! אם בכל זאת את נסערת מהריגושים שמתלווים לכך , הציצי באתר עדשת עירום , ואולי בעלך יסכים להצטרף ...
how about that ???
שיהיו לך חיים נפלאים מלאי סקס , תשוקה ותאוות מטורפות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
ל10/01/2007פשוט תגידי לו בי בי ותמשיכי להשתרלל בלי דאגות כי זה מה שאת צריכה ולא משהו שישב לך על הנשמה כול יום כול היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט מאוד
מני20/07/2010אתם שניכם לא מסכימים בעניין.שאין פסול בלבגוד כשמתאפשר.
משום שהוא לא יודע מה את עושה,וסביר להניח שהוא לא בוגד בך.
תשאלי את עצמך.מה היית עושה אם היית מגלה שהוא עם אישה אחרת מהצד?האם גם זה היה כל כך קליל בעיניך?העניין כאן,הוא לא עצם הבגידה.אלא החוסר אמון.וזה חבל.אם שניכם הייתם בוגדים-מילא.תגווני את חיי הסקס עם בעלך.עצה של גבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצאים בעל שמסכים לנישואים פתוחים
אור21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)