עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    חסוי
    23/06/2009

שלום ,
    אני בת 16 עוד מעט ויש לי חבר שנה כבר
    אני שיכבתי איתו ואני יורדת לחבר שלי כבר הרבה זמן פעם ב.. ואני מרגישה לא טוב עם זה ...הוא יודע ואמר שנפסיק עם זה עם זה מפריע לי ..שלא תבינו לא נכון זה בא מהאהבה הוא גם יורד לי
    ואנחנו אוהבים מאוד אחד את השני הוא הראשון שלי ואפשר להגיד שאני שלו ..
    קשה לי עם זה מאוד וחוששת שעם ניפרד לא יהיה לי מישהו שיאהב אותי באמת :/
    ויקבל אותי אחרי דבר כזה זה מפחיד אותי מאוווווווווד ואני שומרת על הכבוד שלי מאוד
    ומרגישה חרא עם עצמי ברמות מטורפות עם זה
    בקיצור זה טבעי בן בני זוג ?בגיל כזה ?....
    והאם בנים כן מקבילים בחורה שעברה דברים כאלה אבל לא לוקחים אותה במובן רע או יאלה יש לי בחורה לשכב איתה וכאלה..האם הם לוקחים את זה כטעות שהיא עשתה ועדיין יכולים לסלוח ולקחת אותי רציני ? ......
    בבקשה לענות לי בהקדם אני דיי בדיכאון :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תיפרדי ממנו

חסוי
    23/06/2009

תיפרדי בטוח יהיה מישהו שירצה אותך אל תידאגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת ה 16

שלי פסטרנק כץ
    24/06/2009

את נשמעת מאוד לחוצה מהעניין וזה די מאפיין בנות בגילך שזו להן הפעם הראשונה.

ראשית אל תעשי לעולם משהו שאת לא שלמה איתו כדי שלא תרגישי כמו שאת מרגישה עכשיו.
    שנית, מין אוראלי הוא דבר שבשגרה ולכן את לא אמורה להרגיש לא טוב עם זה.
    אין קשר בין הכבוד שלך לבין מה שאת עושה במיטה עם מישהו שאת מאוד אוהבת ועושה לך נעים.

בקיצור, החשש שלך נובע אך ורק מחוסר נסיון, אין סיבה שמישהו לא יאהב אותך בגלל שירדת לחבר הקודם שלך.. להפך, זה מראה שכשטוב לך עם מישהו את רוצה לעשות גם לו טוב בחזרה וזה אפילו ישמח את בן הזוג העתידי שיהיה לך במידה ותיפרדו.

אני לא מבינה מדוע את כבר חוששת מפרידה? לא טוב לך איתו?

בכל מקרה, גם אם עד עכשיו עשית את זה את לא חייבת להמשיך אם זה לא עושה לך טוב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו