מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לגרום לאשה לרצות סקס בתדירות גבפאנטום24/08/2007
איך אגרום לאשתי לרצות לקיים יחסים בתדירות גבוהה יותר? אנחנו מקיימים יחסים 2-3 פעמים בשבועיים במקרה הטוב הסקס שלנו מעעעעעעווווולללללללה, ואין טענות בכלל על האיכות רק על הכמות, לי זה לא מספיק, (אני משלים את החסר באופן עצמאי... :))
פעם לפני כמה שנים (לפני שבאו הילדים) היינו מקיימים יחסים בתדירות גבוהה 3-4 פעמים בשבוע וזה היה מעולה באותה מידה.... יש רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדר השלמה עצמאית?
DANYDINE24/08/2007האם כוונתך להשלמה עצמאית אמיתית ?
או כוונתך לרועה בשדות זרים ?...
סתם מעניין לדעת למה התכוון המשורר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמה ידנית...
פאנטום24/08/2007איני רועה בשדות זרים ואיני מתכוון לרעות בשדות זרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה - אז תתחיל להשקיע
DANYDINE24/08/2007תשקיע בחיזור מחדש...
תן לה את ההרגשה הכי טובה שאתה יכול...
תבריז באמצע העבודה וקח אותה לכיף...
שחרר אותה מהילדים קצת לצד ג' (הורים, בייביסיטר וכו')
תן לה להרגיש הכי נחשקת בעולם ועוד יותר מזה..
אם באמת הכל מעולה אצלכם, היא לא תעמוד בפיתוי, ותיענה לחיזורך..
בגדול, מניח שמאז שיש ילדים, העול על צוארה גדל, ולמרות שאני משוכנע שאתה עוזר, בבית, עדיין רוב המטלות על ראשה.. יוצא מזה שאין לה "ראש" וזמן לחשוב על דברים אחרים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמין לי שהכול מעולה...
פאנטום24/08/2007אתה הרואה ואינו נראה,
תאמין לי אני משוכנע שרבים מחבריי הנשואים היו רוצים להגיד כמוני שהכול מעולה, ואני לא מגזים, אנחנו ממש זוג מוצלח, כשאנחנו מגיעים לזה זה פשוט הדבר הכי טוב (ממש שעת כושר לבריאות ואושר), וזה ככה לכל אורך חיינו המשותפים (8 שנים), אתה צודק למרות שאני מנסה לקחת ממנה מטלות ככל שאני יכול עדיין עם זה שאני עובד בעבודה תובענית במשרה ניהולית - בפועל היא עובדת יותר קשה ממני ואני סוגד לה על היכולות, שיגרת לי כמה טיפים שלא חשבתי עליהם (הברזה מהעבודה נראה לי ממש "חילול הקודש...") אבל אולי הטייס האוטומטי שלי צריך להיות יצירתי יותר ולחשוב קצת "מחוץ לקופסה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה... ולילה טוב
DANYDINE24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי....
yona24/08/2007צרפו אותי לשלישיה ..
ואני הגרום לה לרצות כל יום סקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אלופה...
DANYDINE24/08/2007לכל אחד את מצטרפת
לכל אחד את פונה
את אלופה
עם ג'ננה
מה לא מספיק לך ב 5 בבוקר
וגם אחרי?
ועוד קצת אחה"צ..
ולמה לא בערב?...
אם הייתה לי רק אחת כמוך
מזמן הייתי מפסיק לעבוד.....
כל היום בספורט הלבן לשחק..
ובהפסקות בטן גב,
אח"כ לים קצת לתפוס שלווה
ושוב, הכל מהתחלה...
מה לעשות - הכל רק בראש
טוב שיש פנטזיות בחיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופת האלופות!!!!
yona24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי עוד "שפו" למה לא...
DANYDINE24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)