מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדש,חדיש ומחודש !נוני31/12/2006
שלום לכם ובעיקר לכן.
הגעתי לפה ממש בטעות והתחלתי לקרוא חלק מן ההודעות והתגובות.
מאוד עושה חשק, לכתוב, לקבל תגובות, להתקדם הלאה...(בעיקר)
את האמת, בגלל מגוון הנושאים, לא יצא לי להבין באמת על מה עונה הפורום הנ"ל.
האם סוג של מקום להכיר (יחסים אסורים)?,
האם לפתור בעיות בתחום?
סתם לחוות דברים.
בכל מקרה, אני נשוי בן 35
מרכז הארץ
והייתי רוצה להכיר, אתם כבר מבינים את ההמשך.
אם הגעתי למקום הנכון, אז נפלא
ומחכה לתגובתכן.
שנה אזרחית טובה לכולם
נון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אלונה01/01/2007נראה לי שהפורום זה מיועד להכל - גם היכרויות, גם שיתוף וגם מקום לחלוק פנטזיות.
תספר לי קצת על עצמך...מה היית עושה לי בפגישה הראשונה שלנו?
אגב אני נשואה בת 30 שנראית מצוין.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלונה
החסוי01/01/2007אני גבר נשוי בן 40 גבוה ונאה
אספר לך מה הייתי עושה לך אילו פגשתי אותך.
אקשור לך כיסוי עיניים כך שלא תדעי מה אני עושה
אתחיל בנשיקות רכות בצוארך עולה לאוזניך נושך קלות ויורד חזרה, מעסה את החזה שלך המעביר את הלשון שלי סביב הפטמות היפיפיות שלך מכניס את כל השד לפה שלי במציצה קלה ומנשק את החריץ בין שדייך יורד לאט לבטנך בליקוקים ונשיקות סביב הטבור ,לש היטב את אחוריך בידיי
אלונה אם תרצי המך תני לי לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה! רוצה!
אלונה02/01/2007תמשיך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלונה
החסוי03/01/2007לפני שאמשיך תני כמה פרטים על עצמך
גיל,סטטוס ,מראה כמה שיותר פרטים יהיה יותר מעניין
ואני מבטיח מצידי המון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי...
אלונה03/01/2007למרות שאני פחדנית גדולה בכל מה שקשור לחשיפות...אני בת 35, גבוהה ורזה, נשואה בעושר בלי הרבה אושר, בלי ילדים. אני הכי אוהבת את הים ובגלל זה בחורף אני קצת משועממת ומחפשת את החוויות שלי בפורומים..
אני אוהבת סקס אגרסיבי עם הרבה כוח, מסוג הזיונים שאחריהם אתה נופל רצוץ על המיטה בלי יכולת לזוז. אני נמשכת לגברים שרירים וגבריים שלא שמים ז.. על העולם ועושים רק מה שבא להם.
ו...אני אוהבת גם נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלונה..
נוני03/01/2007אהלן,
אפשר אותך לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע......
אלונה04/01/2007אולי תספר לי קצת על עצמך לפני שאנחנו מחליפי פרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה ואת תופתעי...
נוני05/01/2007נסי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
B05/01/2007אלונה את עוד פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)