מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה...לגפ24/08/2007
יש לי בעיה...
אני בת 26, נשואה, לפני בעלי הייתי עם 5 גברים, 3 מהם במערכות יחסים רציניות.
אבל... לא משנה כמה נמשכתי לבחור, וכמה נהניתי מהסקס איתו, אף פעם לא גמרתי.
אן לי מושג מה לעשות. בעלי מאוד סובלן ומאוד מנסה, הוא יורד לי, מלטף אותי שעות, וניסינו תנוחות שונות.
היו מעט פעמים שהייתי מאוד קרובה אבל אז זה נעלם...
יש למישהו הצעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשי עזרה מיונה - יש לה חשמל נייד..
DANYDINE24/08/2007בטוח שהעזרה אמורה להגיע מהכיוון הנשי ולא מאתנו הגברים.
בגדול כמו כל דבר הכל מתחיל ונגמר בראש.. אולי כדאי לך להתייעץ עם ממוחה מקצועי, לא מאמין שיש לך בעייה פזיולוגית..
אבל יש לנו פה בפורום בחורות אחת אחת מלאות נסיון... שאני משוכנע שיתרמו את חלקן במאציכם המשותפים.
שבת שלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר טוב אם היה danidina הניק שלך
yona24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי !
דיקלה28/08/2007הי ! קודם כל מתנצלת בענין המייל שסגרתי. זה היה MUST. יש פתגם שאומר "כשדלת אחת נסגרת, הרבה אחרות נפתחות". אז סגרתי את הדלת בפני האקס שלי, סופית עולמית, בעיקר כי זה הידרדר ונהיה מגעיל.
ועכשיו לעניננו: בקשר לאורגזמות, קשה לי להאמין שבמאה ה-21 ישנן עדיין נשים שלא גומרות, אבל אתה צודק - 99% מהאורגזמה זה בראש, בדמיון. אז יקירה - את חייבת להיכנס לMOOD, לפנטז לעצמך משהו מאוד מאוד מגרה, להתנתק מכל העולם(להיות לבד כמובן), ולא לנסות להתאמץ יותר מדי, כי דוקא כשמתאמצים להגיע לאן שהוא, זה בורח. זה בטוח יגיע ! תיהני מהדרך, לא רק מההגעה למטרה !!!
חוץ מזה, ראיתי שנהיה פה ג'ונגל של אלימות מילולית, שחבל על הזמן, בניצוחה של הגב' נטלי. טוב שהיא הלכה, מקוה שלנצח.
טוב, אני עוד אשוב מאוחר יותר או מחר. ד"ש ונשיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה שלך לא הגברים
yona24/08/2007גבר לא יביא אותך לסיפוק במצבך הנכחי.
את צריכה לעשות ולהיתאמן על עצמך לבד בכדי
להכיר כל נקודה בגופך.
להמשיך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמי צודקת...
DANYDINE24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
לגפ27/08/2007בוודאי שלהמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל זה יש חנויות לאביזרי מין
k46728/08/2007.את חייבת לגלות את מיניותך דרך אוננות.
מומלץ גם להשתמש באביזרים שונים.
לא להתבייש.
את יכולה גם להזמין דרך האינטרנט.
זה השלב הבסיסי.
בשלב הבא תצטרכי להתאמן על יכולת הריכוז שלך.
בלי ריכוז קשה לגמור.
מקווה שתפילי את הקירות כשזה יגיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)