פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    סיגל
    29/06/2009

שלום,

שכבנו פעם ראשונה ובעלי גמר בפנים, היתה לי הרגשה מאוד מוזרה כאילו שורף באיזור אחרי שגמר בפנים. האם זה נורמלי? נ.ב ניסינו מאז 3 פעמים וזו אותה הרגשה.

גם רוב הזרע נשפך החוצה בסיום למה?
    אולי אנחנו לא עושים נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

• האמת

ק
    29/06/2009

אני לא יודע למה שרף לך אבל קורה הרבה פעמים שכשאני גומר אני מרגיש שיוצא לי זרע לוהט וזה שורף לי. אני מאמין שהבנות יעזרו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

שלי פסטרנק כץ
    29/06/2009

יתכן ושרף לך כיוון שזה חדש לך ואת מאוד רגישה.
    יכול להיות שהחיכוך של החדירה היה חזק ולא היית רטובה מספיק מה שגרם לשפשוף שבמגע עם הזרע יצר גירוי שגרם לתחושה הזו. כדאי שתתיעצי עם רופא הנשים שלך.

לגבי השאלה השניה אני לא מבינה מה הבעיה. הזרע אמור לצאת החוצה אחרי הסקס. אמנם יש זרעון אחד שבסוף מגיע למטרה ונתפס בביצית במידה וזהו יום הביוץ שלך, אבל כל שאר הנוזל נשפך החוצה. ככה זה. בדרך כלל (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו