מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?נתי30/06/2009
יש לי חבר כבר 4 שנים, מערכת יחסים מעולה,סקס יוצא דופן. הכל התחיל לפני בערך שנה וחצי התחיל לרדת החשק המיני, בעיקר לי, טוב בעצם רק לי !אין סיבה מיוחדת, החלפתי גלולות ואין שינוי משמעותי.והאמת שגם לא מרגישה שכזה חסר לי. אותו זה קצת מטריד והוא גם אומר. אני מאד אוהבת אותו וזה לא שהוא דוחה אותי, חלילה.פשוט לא יכולה להסביר את התופעה ועוד יותר לא יודעת איך לטפל בה.
עזרה בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
אסף01/07/2009מה שאת עוברת זה די שכיח. יכולים להיות אלף ואחד סיבות לזה. החל מלחץ נפשי ו/או פיזיביומיום( יורת מהרגיל) ועוד אלף סיבות אחרות. מה שאני מציע לך זה לשתף את החבר שלך בכל. ברע שהוא ירגיש שותף הוא ילך איתך יד ביד עד למציאת הסיבה ופיתרונה. בכל מקרה אל תילחצי יותר מדי. אולי זה סתם תקופה שבה אין חשק לסקס. לרובינו( אם לא לכולנו) יש תקופות כאלה.
בני כמה אתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
נתי02/07/2009אני 21 והוא בן 24.אני גם חושבת שזה זמני, ואני משתפת אותו בהכל יש לנו מערכת יחיסים מעולה.פתיחות, חברות, ובמיוחדת אמון . מקווה שיהיה בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי
שלי פסטרנק כץ06/07/2009עזרה מהסוג שאת זקוקה לו לא ניתן לקבל בהתכתבות.
מכיוון שאתם בזוגיות ורוצים שהיא לא תפגע, אין מנוס מלקבוע פגישה אצל סקסולוג/ית ולהעלות את מה שאתם מרגישים. לפעמים מתברר במהלך היעוץ שהבעיה שלכם אינה קשורה בכלל לסקס אך היא זו שגורמת לך לירידה בחשק המיני.
אל תוותרו לעצמכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)


.jpg)
