מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    נתי
    30/06/2009

יש לי חבר כבר 4 שנים, מערכת יחסים מעולה,סקס יוצא דופן. הכל התחיל לפני בערך שנה וחצי התחיל לרדת החשק המיני, בעיקר לי, טוב בעצם רק לי !אין סיבה מיוחדת, החלפתי גלולות ואין שינוי משמעותי.והאמת שגם לא מרגישה שכזה חסר לי. אותו זה קצת מטריד והוא גם אומר. אני מאד אוהבת אותו וזה לא שהוא דוחה אותי, חלילה.פשוט לא יכולה להסביר את התופעה ועוד יותר לא יודעת איך לטפל בה.

עזרה בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• נתי

אסף
    01/07/2009

מה שאת עוברת זה די שכיח. יכולים להיות אלף ואחד סיבות לזה. החל מלחץ נפשי ו/או פיזיביומיום( יורת מהרגיל) ועוד אלף סיבות אחרות. מה שאני מציע לך זה לשתף את החבר שלך בכל. ברע שהוא ירגיש שותף הוא ילך איתך יד ביד עד למציאת הסיבה ופיתרונה. בכל מקרה אל תילחצי יותר מדי. אולי זה סתם תקופה שבה אין חשק לסקס. לרובינו( אם לא לכולנו) יש תקופות כאלה.
    בני כמה אתם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נתי
    02/07/2009

אני 21 והוא בן 24.אני גם חושבת שזה זמני, ואני משתפת אותו בהכל יש לנו מערכת יחיסים מעולה.פתיחות, חברות, ובמיוחדת אמון . מקווה שיהיה בסדר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי

שלי פסטרנק כץ
    06/07/2009

עזרה מהסוג שאת זקוקה לו לא ניתן לקבל בהתכתבות.
    מכיוון שאתם בזוגיות ורוצים שהיא לא תפגע, אין מנוס מלקבוע פגישה אצל סקסולוג/ית ולהעלות את מה שאתם מרגישים. לפעמים מתברר במהלך היעוץ שהבעיה שלכם אינה קשורה בכלל לסקס אך היא זו שגורמת לך לירידה בחשק המיני.

אל תוותרו לעצמכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו