בעלי רוצה לצלם אותנו עושים סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי רוצה לצלם אותנו עושים סקס
    תמר פ.
    01/07/2009

בעלי רוצה להסריט אותנו מקיימים יחסי מין, זו מעין פנטזיה שלו שהוא חולם עליה הרבה זמן. לי אין משהו עקרוני נגד זה - לא צנועה במיוחד- אך אני חוששת שסרט כזה עלול לזלוג החוצה ולכי תדעי לאן ולמי הוא יגיע. האם כדאי להתעמת איתו או לרצות ולגמור עם העניין?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכי על זה

אסף
    01/07/2009

לדעתי זה צריך להחמיא לך שבעלך רוצה לצפות בך עושה איתו סקס. רוב הגברים מעדיפים לראות איזו שחקנית פורנו במקום האישה.יש המון דרכים למנוע מהסרט לזלוג החוצה אבל יחד עם זה זה קצת מסוכן וזה דורש מידה מסויימת של אחריות.
    תהנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתמר

שלי פסטרנק כץ
    06/07/2009

אין ספק שזה נחמד מאוד לצלם את עצמכם וגם לראות אחר כך איך אתם נראים מהצד.

החשש שלך מוצדק ולכן הייתי מציעה שאם את לא מתנגדת לצילום תציעי לו שאת מוכנה להצטלם בתנאי שהסרט ישאר אצלך במקום שאת תחליטי כדי שתהיי בטוחה שהוא לא מגיע בטעות לידיים הלא נכונות.

אני מאמינה שאם כוונותיו כנות אין ספק שלא תהיה בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו