מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות זקפה- נפשי או פיזי?אלדר01/07/2009
אני וחברה שלי היינו יחד שנתיים והיתה לנו מיניות בריאה ומוצלחת.
לפני חודשיים נפרדנו והכרתי מישהי חדשה.
כשאני נכנס איתה למיטה, גם אם עומד לי אז הוא יורד
אחרי זמן קצר וכאילו אני מאבד כל חשק מיני.
מה זה יכול להיות? לגיטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב אני בן 20, בריא
אלדר01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם וגם
אסף01/07/2009בכל מקרה אל תזניח את זה אבל גם אל תיתן לזה להשתלט עליך. אל תפתח תסביך בגלל זה. כמו שזה נראה אולי יש לך חרדת ביצוע. אל תשכח שעם החברה הקודמת הרגשת מאד בנוח ואולי אתה מרגיש צורך להוכיח את עצמך עם האישה הנוכחית וזה קצת מלחיץ אותך. זה קורה הרבה ובדרך כלל זה עובר אחרי שבני הזוג מתקרבים רגשית ומתחילים להרגיש חופשיים זה עם זו.
יש פה את בדולינה ושלי. אני בטוח שהן מבינות יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפשי או פיזי
שלי פסטרנק כץ06/07/2009לא פעם שמעת בוודאי שיש קשר ישיר בין גוף ונפש.
כמו שזה נשמע מהתיאור שלך זה יכול להיות מכמה סיבות שאינן קשורות למצב בריאותי.
או שאתה מתגעגע ורגיל לחברה הקודמת והגוף עדיין לא בשל למיניות חדשה ולכן הוא מראה לך את זה בדרך הפשוטה ביותר. או שאתה פשוט לא באמת נמשך לבחורה הזו.
לפעמים הסיבה היא גם הפוכה. כלומר, אתה מאוד נרגש ונמשך לבחורה אבל חושש שלא "לעמוד" בציפיות עד כדי כך שגם "הוא" מחליט שלא לעמוד.
זה נקרא חרדת ביצוע בעגה המקצועית.
בכל מקרה ניתן לטפל בכל אחת מהבעיות הללו ובגדול, עם הרבה ביטחון ואהבה עצמית הכל יעבור. גם הזמן עושה את שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)