פעם ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה
    בן
    02/07/2009

טוב אז ככה ....יש לי חברה מאוד יפה וסקסית גוף מעלף ואני אוהב אותה ....
    אני רוצה כבר לשכבה איתה ...וזאת פעם ראשונה שלי רציתי לקבל עצות איך להתכוננן במה להשתמש איך לדבר איתה על זה ?אני מתבייש להתפשט ליד בנות אז זה גם קצת בעיה ...
    אבל בגדול איך להתכונןן שלה יהיה טוב ושלא יהיה לי פדיחות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה

הוספת תגובה

• לבן

שלי פסטרנק כץ
    06/07/2009

כשרצית ללכת בפעם הראשונה לא התכוננת לזה באופן מיוחד.. התחל לזחול אחרי זה עמדת ואז התחלת לעשות צעד אחרי צעד עד שהבנת את העניין.
    אותו דבר היה כשעלית על אופניים בפעם הראשונה וכשהלכת לבית הספר.

בקיצור, כדי לדעת מה לעשות כדאי להתחיל מללטף, להתנשק, להתפשט ביחד לגעת ולהרגיש מה נעים לכם ומה לא. אתם תרגישו לבד מה כדאי וצריך לעשות כי לכל אחד יש דברים אחרים שהוא אוהב שעושים לו ודרך אחרת בה הוא אוהב שנוגעים בו.

ולכן, מותר לכם לטעות וללמוד ולעשות פאדיחות שבהמשך יהיו חלק מחוויה שתצחיק אתכם נורא.
    אם לא תיטעו לא תלמדו. ואם תלמדו מטעויות של אחרים גם הסקס שלכם יהיה כמו של אחרים ואתם בטח רוצים שיהיה לכם משהו מיוחד, לא?(:

כמה טיפים חשובים בכל זאת,

השתמשו בהרבה חומר סיכה על בסיס מים KY ג'ל או PLAY של דורקס - בכל הפארמים בארץ ללא מרשם ליד הקונדומים. מטרת הג'ל להקל על החדירה.

בנוסף, לא לוותר על שימוש בקונדם גם אם זו הפעם הראשונה של שניכם. אלא אם כן היא לוקחת כבר גלולות בצורה מסודרת ואין חשש של כניסה להריון.

בהצלחה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בן
    08/07/2009

איך אני יודע באיזה גודל לקנות את הקונדום .....אני מפחד שיהיו פדיחות ...איך אני יודע מתי להחליף קונדום מה לעשות שאני גומר ואני רוצה להמשיך ?שלא יהיה פדיחה שאני יגמור מהר ואז נסיים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה דורש מעצמך יותר מדי.

אסף
    08/07/2009

אל תעשה הכנות. אתה לא שחקן בסרט פורנו. גם חברה שלך לא. אתה לא חייב לדעת הכל.
    מה שאני מציע לך זה שאל תעשו את זה עד הסוף בפעם הראשונה. הרבה ליטופים ונשיקות, מגע של אהבה ירגיעו אותך ואותה. אל תמהר. כמו שאמרה שלי" בשביל ללכת אתה קודם כל צריך לדעת לזחול". סביר להניח שיהיו לך כמה נפילות. אל תתרגש מהן. כולנו נפלנו. קמנו והתחלנו ללכת. אם לא יצליח לך בפעם הראשונה זה בסדר. תסלח לעצמך.
    איך אני אוהב ת'תשובות של שלי. (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פאדיחה

בן
    10/07/2009

אולי אתה צודק אבל זה פדיחה כי אני בן 18 וחצי ולא מנוסה עדיין :\
    ומשחק מקדים כבר יש לנו כל הזמן נגיעות באיברים יש ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה

איציק
    12/07/2009

איך אני יודע באיזה גודל לקנות את הקונדום .....אני מפחד שיהיו פדיחות ...איך אני יודע מתי להחליף קונדום מה לעשות שאני גומר ואני רוצה להמשיך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיב לי

אסף
    12/07/2009

קודם כל בגילך זה לא פדיחה לא לדעת דברים וגם לא להיות מנוסה. תתחיל לדאוג אם בגיל 25 ומעלה עדיין לא תדע מה לעשות. אני מבין שאתם די קרובים אז תשמע לי ואל תתבייש להיות כנה עם חברתך ולהודות שאין לך כל נסיון. נשים מעריכות גברים כנים. היא גם תסלח לך אם תפשל בפעם הראשונה. אבל אם תשחק אותה מאצ'ו והיא תגלה את באמצע( והיא תגלה. תאמין לי) שהכל היה אצלך הצגה היא לא תשכח לך את זה. זה בסדר לגילך לא לדעת הכל על סקס.

לעצם השאלות. תיגש לבית מרקחת ותקנה כמה מידות. תלך לשרותים .תעמיד אותו ותתחיל למדוד. זה צריך להיות צמוד אבל לא לוחץ מדי. צריך שתרגיש נוח איתו. אתה כבר תגלה את המידה הנכונה.

קונדום איכותי מחליפים כשגומרים. אלא אם כן הוא נקרע( נדיר בתנאי שזה מחברה טובה ובמידה הנכונה) ואז ,יא חביבי אתה בצרות.

מה עושים אם אתה גומר ורוצה להמשיך? נחים כמה דקות. בינתיים מתנשקים . מתלטפים. אתה אומר לה כמה שהיא נהדרת וחשובה( אבל אמיתי לא סתם). בגילך אחרי כמה דקות אתה יכול להתחיל שוב.

ותזכור. אל תחמיר עם עצמך. אל תדרוש מעצמך יותר מדי. תהיה אמיתי. אל תפחד מפדיחות. אל תספר לה סיפורים על הצלחות קודמות. אל תשקר. אל תשחק אותה משהו שאתה לא. היא ממילא תגלה את זה תוך כדי.

ותזכור לאהוב אותה ברגע שאחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסתיר

בן
    12/07/2009

אני לא מסתיר ממנה שאני בתול ...פשוט היא לא יודעת את זה עוד לא הגענו לשיחה הזאת ....והיא גם בתולה זה לא שהיא יודעת מה עושים ואני לא יודע .....אז אני מעדיף שהיא לא תדע שאני בתול ..ורק אם היא תשאל אני יגיד לה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן

שלי פסטרנק כץ
    13/07/2009

כל הקונדומים באותו הגודל למעט אלא שעליהם כתובה מידה.
    אתה קונה קונדום רגיל ומוריד אותו כשהוא מתמלא בזרע שלך.

רוצה להמשיך שוב? חכה עד שיעמוד לך שוב ושים קונדום חדש.
    ואם תגמור מהר? תגיד לה שהיא כזו מדהימה שלא הצלחת להתאפק... (:
    עם הזמן תתרגל, תתבייש פחות, תתרגש פחות ותגמור בזמן (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

בן
    13/07/2009

אחרי שאני גומר ישר להוציא את הקונדום ....להוריד את הקונדום ולהתמזמז עד שיעמוד לי שוב ...
    לנקות את האיבר בנתיים עם נייר טואלוט או משו לפני שאני שם עליו קונדום חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזרום חביבי - אל תתכנן הכל,

דן
    16/07/2009

כמו בשיר של שלום חנוך - לך עם זה לאט...
    בלי לחץ, תהנו מהחיים, לא צריך מתכון...
    תהיה רגוע ותשרה עליה רוגע ותעשו הכל לאט ובעדינות
    הכי חשוב - תרגיע ותעשו את זה במקום רגוע ונעים.
    אל תדאג כל כך הרבה - לא יהיו פאדיחות.

זה משהו טבעי ואם זה מאהבה אז בכלל אין מה לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מה לעשות

בן
    17/07/2009

אחרי שאני גומר ישר להוציא את הקונדום ....להוריד את הקונדום ולהתמזמז עד שיעמוד לי שוב ...
    לנקות את האיבר בנתיים עם נייר טואלוט או משו לפני שאני שם עליו קונדום חדש?
    והחומר סיכה שמים אותו על האיבר ואז את הקונדום ואז על הקונדום עוד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו