מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תנן כבר סקס לדנידין הוא עצבני נורא!ס26/08/2007
מה קרה דנידין? אף אחד לא שם לכיוון של הזקן העיף שלנו? אתה עובד באמת קשה מגיב לכל שאלה פעמים או שלוש. נותן את האימל ואת מספר הטלפון שלך חופשי ללא הגבלה . אבל..אף אחד לא לוקח אותך ברצינות זקן חביב. אף אחד אפילו לא זורק מבט לכיוונו של המכוער שלנו..מאכזב אה..?
אז החלטת להוציא את העצבים עלי? לא נורא יש לי כבוד לאשמאים זקנים. חי חי חי
הצחקת אותי הבוקר. חי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אענה למי שמתחשק לי...ימותו הקנאים..
DANYDINE26/08/2007לא ארד לרמה הנלוזה שלך ולא אגיב לשוטיות שלך כי זה מתחת לכבודי.
בנגוד אלייך אני לא מציג את הבעיות האישיות שלי כבעיות של משהו אחר
בנגוד אלייך לא משנה דעה כל רגע
בנגוד אלייך לא משחק אותה צבוע, שופט ותליין - ובו בזמן מתחנף לאותם האנשים
גיל הוא לא מעניינך, מספרי הטלפון שלי שמורים עמי בלבד ומעולם לא פורסמו בפורום, והמייל שלי, מה לעשות,אכן מתכתב עם הרבה שמעניין אותם ואותי להתכתב ...
כפי שציינתי בתחילת התגובה - ימותו הקנאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב נורא. דנידין שוב לא קיבל סקס!
ס26/08/2007ולכן הוא שוב רותח מעצבים ומזימה..חי חי
לא יורד לרמה?
הצחקת אותי כתבת מגילות פעמים!! רק כדי לענות לי.
מה קרה נגעתי לך בנקודות הרגישות? וטוב שכך. סוף סוף בא משהו (אני) וחשף את הפרצוף האמיתי שלך.
עד עכשיו שחקת אותה משורר (גרוע מאוד לטעמי) מלאת דפים בחרוזים שלא מתחרזים . ודברי חנופה שלא שיכים. והנא הגעתי וחשפתי את פרצופו של הזקן החרמן. שמת לזין אבל אף לא שם עליו. כמה עצוב..
ד"א לי יש את מס הטלפון שלך. ואם לי יש אני בטוחה שלחצי מהחברה שפה יש..אתה כנראה לא רק זקן אלא גם סנילי. שכחת למי ומה הבאת את הפרטים האישים שלך?
אני מכירה מקום מעולה לאנשים כמוך..
אשמח להביא לך את הפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי, התפלק לי, ומשום מה יצא לי
סקרן26/08/2007לשאול אותך במקום אחר...אז אני אשאל שוב..
תגידי, שמתי לב שכל התגובות שלך הן ממש לפנות בוקר ב-4, 5 ...אז או שאת מלכה - מלכת חיי הלילה, שמבלה בלי סוף ועושה חיים מטורפים כל לילה, או שאת חוזרת/הולכת לעבודה בשעות האלה. ספרי לי מעניין אותי נורא, אני הרי סקרן :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי תרגיעי............
yona26/08/2007אנו פה לא בכדי לריב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל בסדר יונה
ס26/08/2007גם אני לא פה כדי לריב!!.
אבל פשוט דנידין נפגע נורא כי לא הסכמתי ל"דבר" איתו באימל הפרטי שלו.
מה לעשות דנידין הוא טיפוס שאני בד"כ אפילו לא יורקת לכיוון שלו.
אז הוא פשוט מתקיף אותי. אולי כך הוא לא ירגיש ככ פגוע. ואולי עי שהוא יתקיף אותי הוא יחזיר לעצמו את כבודו האבוד..
אבל זה נסיון סרק. כי בדרך הנוכל רק חושף את פרצופו האמיתי. מה שנותן חיזוק לדעה הראשונית שקבלתי עליו...זקן. חרמן אכול בלוע . מלא אם יכל לספק את הסחורה..אבל גם את זה הוא לא מסוגל..אז הוא מבלה את ימיו ולילותי פה. אולי יקרה הנס ואיזה פרגית תעיף מבט לכיוון של דנידין העיף שלנו. ואז לפחות בחלומותיו הוא יחזור לימים ראשונים..
בסה"כ הוא די משעשע. ואני נהנת לקרוא את "מגילות העצבים" שלו.
אבל אני פה בדיוק כמוך. לדבר ולהדבר על הדברים החשובים באמת
סקס וסקס ועוד סקס..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייבת..
הלביאה26/08/2007עצם הליקוק עם הלשון, אפקט המציצה והשאיבה בפיך כבר מעלה לו את רמת ההנאה, וזה שאת לא בולעת את זרעו לא הורס לגבר את ההנאה, שלא יעבוד עליך ולא ישחק על מצפונך! אפקט ההקאה הוא רפלקס שקשה לשלוט עליו, אך עם הרבה אימונים זה אפשרי. שאלה של רצון.
לעניות דעתי זה טעם החיים - נקטר האלים, מכל המשתמע מזוג מילים אלו. אני חושבת שאם אוהבים את בן הזוג למיטה בצורה מטורפת אז מוכנים לעשות עבורו הכל בתנאי שזה הדדי.
דרך אגב שמעתי (לא ניסיתי, אוהבת אותו טבעי) שאם הם אוכלים ושותים דברים מתוקים כשעה לפני הגמירה, משקה האלים יוצא מתקתק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות בשרשור
הלביאה26/08/2007מיועד לדליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)