מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחייה מסקסשאלה04/07/2009
בעלי מתקרב ל-60, סובל מעודף משקל, הדבר גורם לי כמובן לא להנות מסקס איתו, גם איבר מינו בגודל של בוטן שאני לא מרגישה אותו בפנים. אבל שותקת ומקיימת כדי שהוא יהנה. אני נהנית איתו מליטופים ומגע יד. כשהוא מעלי אני נחנקת בלי אויר מרוב כובד גופו. לפני מספר ימים כשהוא היה מן חצי רדום , והוא ניסה להתחיל איתי במיטתה, התנגדתי כי הייתי גם מאד מאד סחוטה ועייפה, שמעתי אותו פולט מהפה: "שתתפגרי". אני מאד נפגעתי, והיום מאד קשה לי לקיים איתו יחסים. הוא אמר שאפילו לא זוכר זאת ויתכן ומצטער. אבל אחרי מילה כזאת קשה לי לאהוב אותו ולתת לו שיקיים איתי יחסים, כי אישה צריכים לכבד, אני לא זונה. איך היה מרגיש אם אני הייתי אומרת לו כך???. ממתינה לתגובתכם. חוץ מיזה הוא בעל טוב, עוזר המון ודואג.. ואבא נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
שלי פסטרנק כץ06/07/2009השאלה שלך בהחלט מובנת ורצינית.
כפי שאת מתארת אותו אני מניחה שגם הוא סובל מעודף המשקל ומרגיש את הדחייה שלך ממנו.
יתכן שגם הוא נפגע מהדחייה שלך באותו לילה ולכן פלט "שתתפגרי". זה קורה לכולנו שאנחנו כועסים ופגועים ואומרים משהו שדי ברור שנאמר רק כדי לפגוע במישהו שפגע בנו. כלומר שמשפט הזה אין ממש וברור שהוא לא התכוון שאכן תתפגרי.
בכל מקרה הייתי מציעה לך לעודד אותו לירידה במשקל, אולי כדאי שתציעי שתתחילו לעשות צעידות לילה, תתחילי לשנות את המתכונים בבית לכאלו שהם פחות עתירי שומן.
נסי לשוחח איתו בכנות ולומר לו שאת אוהבת אותו אבל קשה לך להדלק ממנו כי המשקל שלו מפריע לך . למומלץ ללכת ליועץ זוגי כדי שיוכל לשמוע את שניכם ולתת לכם טיפים מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)