מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתנטע06/07/2009
שלום! רציתי להגיד שבאוננות לבד עם עצמי אני פשוט לא גומרת ובאמת עבדתי על זה וניסיתי מה לא? רוקט פוקט, שימוש בידיים, זרם של מים וישבתי ככה במשך שעה וחצי ניסיתי וניסיתי דמיינתי דברים אבל כלום ואפילו לא נהייתי רטובה! משהו פה לא בסדר ואני לא מצליחה להבין מה!
חשוב לי לציין ששכבתי כבר עם מישו אני עוד ממש בשלבי התחלה ובכאבים של ההתחלה אבל אז נראה לי שגמרתי כי ממש התנשפתי והיה קטע שפשוט לא יכולתי יותר שהוא ימשיך ונאנחתי כזה והרגשתי שכאילו "הספיק לי" אבל אני לא יודעת אם זה בגלל שזה בכל זאת סוג של מאמץ גופני ופשוט נגמר לי הכח או שזה נקרא לגמור? זה בכל זאת יותר הייתה הרגשה של "וואו נגמרו לי הכוחות זהו צא ממני" מאשר איזה חוויה מדהימה כמו שכולם מתארים.
אותו דבר קרה כשהוא עשה לי ביד וירד לי וכאלה דברים....
מה לעשות איך לגמור לבד? למה אני לא נהיית רטובה שאני מנסה כל כך הרבה?
והאם מה שקרה לי אם הבחור היה "לגמור"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבישג
שלי פסטרנק כץ06/07/2009אכן ניסית הרבה דברים. נסי ללכת ליעוץ מיני שם תקבלי הסברים מדוייקים יותר שיעזרו לך להגיע אל החוויה המיוחדת הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע יש לי משהו להוסיף!
נטע06/07/2009את סקסולוגית במקצועך... את יכולה קצת לתת לי כיוון לפחות מה הבעיה?
ואם התחושה שתיארתי של אחרי סקס או של מתי שעשו לי ביד וירדו לי וכאלה, הרגע הזה של "וואי אני מפורקת רד ממני" ושאני מתנשמת ככה, האם זה נקרא לגמור?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
נטע16/07/2009אפשר תשובה בבקשה להמשך שאלותיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי עוד שאלה אפשר לקבל תשובה בבקש
נטע09/07/2009בבקשה.????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבישג
אמיר14/07/2009היי אבישג מה קורה אשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
אבי16/07/2009בואי אני ילמד אותך איך ליגמור טוב מואד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
רונן17/07/2009היי נטע,
אני חושב שיש לי פתרון לבעייתך כך גם היה לחברה שלי
תכתבי לי מיילואחזור אלייך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונן!
נטע19/07/2009אשמח לשמוע את הפיתרון! אתה יכול לכתוב לי פה כולי אוזן:) חח תודה אני ממש אשמח לשמוע אם יש לך משהו רציני לעניין! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
eri31/07/2009למיטב ניסיוני, ויש לי נסיון רב, מה שאת מתארה היא לא גמירה. יש כמה צורות לגמירה נשית וזאת לא אחת מהן. גם לא סביר לגמור עם בן זוג כל עוד אינך יכולה לגמור לבד. אם משהו יכול לעזור לך זה וויברטור שחודר לנרתיק וגם בעל רטט לדגדגן. אם גם זה לא יעזור את באמת זקוקה לעזרה מקצועית.
סתם אחד שחושב שהוא מבין משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע
eri31/07/2009למיטב ניסיוני, ויש לי נסיון רב, מה שאת מתארה היא לא גמירה. יש כמה צורות לגמירה נשית וזאת לא אחת מהן. גם לא סביר לגמור עם בן זוג כל עוד אינך יכולה לגמור לבד. אם משהו יכול לעזור לך זה וויברטור שחודר לנרתיק וגם בעל רטט לדגדגן. אם גם זה לא יעזור את באמת זקוקה לעזרה מקצועית.
סתם אחד שחושב שהוא מבין משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציבורי
דוידי03/08/2009היי חומד
מוזר לקרוא שאת מיתקשה לגמור בכל המובנים שציינת
אך חשוב לציין שהבעיה לא תמיד צריכה להיות אצלך
גם לבחור שנימצא לצידך יכולה להיות השפעה שלילית אל הדרך שאת אמורה לגמור ממנה
נסי עם שותך אחר ואני מבטיח שתיוחכי לדעת ולהרגיש שצדקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)