מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר עלידיג'ון06/07/2009
יש לי קשר מעולה עם בת זוגי ב4 שנים האחרונות. יש לנו קשר מיני פתוח ומפותח בינינו ומשיכה תמידית למיטה. אנחנו מגשימים פנטזיות בינינו ומחליפים אותן בקצב די טוב.
יש לי פנטזיה שנתקעה לי לפני שנה וחצי, לראות אותה מהצד מספקת מישהו אחר. בהתחלה היא חייכה מזה ופסלה את זה על הסף, ועם הזמן כשזה לא הפסיק להדליק אותי היא נכנסה לזה גם, והיום היא בעניין של להזמין לגבר שלישי למיטה. היא גם אגב, רוצה לראות אותי מהצד עם מישהי אחרת תוך כדי שהיא מענגת את עצמה.
הבעיה שלי מתחילה אחרי הגמירה. אחרי זה, יש לי מיד הרגשה שאין שום סיכוי שאני ארצה לראות גבר נוגע בה, וזה יעצבן אותי ברמות קשות.
זה גורם לי להרגיש שאסור לי לממש את הפנטזיה הזאת, ומצד שני, אני נמשך לזה כמו לאש..
שאלה קצת תמימה, אבל איך מעבירים דבר כזה? למה זה מדליק אותי ואיך גורמים למשהו כזה להפסיק להדליק אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדיג'ון
שלי פסטרנק כץ06/07/2009שאלה נפלאה!
מה זה אומר עליך? שאתה נורמאלי.
בזמן הפנטזיה מותר לנו לדמיין הכל והכל יכול להדליק אותנו בטירוף חושים.
אחרי האורגזמה אנחנו מתעשתים ומצליחים לחשוב בהגיון.
ההגיון הפשוט אומר שטוב, לא יצא מזה.
לכן, המשיכו לפנטז יחד ולהכניס גברים ונשים למיטה באופן וירטואלי. זה נפלא, מענג, מרגש ולא מסוכן בכללללל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי
דיג'ון07/07/2009לא חשבתי לרגע שאני לא נורמלי :) ואם אני לא נורמלי, זה גם נורמלי.
אבל מה זה באמת אומר עלי? אני באמת מחפש תשובה כנה.
אני גם שואל את עצמי אם לעשות את זה או לא, אם לצאת מהפנטזיה ולהפגש במציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזהר.
אסף07/07/2009כמו שזה נראה אתה תהרוס את היחסים ביניכם. אני חותם לך. זה מדליק בתור פנטזיה אבל אתה נשמע לי מה זה לא בנוי לזה. ביום שאחרי אתה תחשוד בה בכל דבר. זה יהרוס הכל. ואתה תהיה האשם היחידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיזון
סמי07/07/2009לדיזון
אני בשנות החמישים . אותה פנטזיה בדיוק כמוך קורה לי עשרות שנים . בכל משגל אני מפנטז שבת זוגי עם אחר דבר שמדליק מאוד . אבל בת זוגי בקושי ולעתים רחוקות מסכימה לשחק את הפנטזיה ולדמיין שהיא עם אחר . דבר שמתסכל אותי . הלוואי שיש לי בת זוג כמוך שמסכימה לשכב עם אחר ואתה צופה בכך . אף אחד לא יבין אותך אלא חוץ מאלה שמפנטזים אותה פנטזיה כמוני . יש לי הצעה אליך שהצעתי לבת זוגי אבל סרבה והיא שתעשו את זה עם מישהוא שאתם לא מכירים ורק חד פעמי ושלא תראו אותו ולא תשמעו ממנו בעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)