האם אשתי שוכבת עם אחר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אשתי שוכבת עם אחר?
    מלי
    12/07/2009

הי,

עם ילד ראשון בן חודשים ספורים נוספו לחיינו שמחה רבה, וגם עומס ולחצים חדשים ומהלך החיים השתנה. מאז הלידה אנחנו כמעט ולא עושים סקס.
    בעבר אשתי היתה פונה אלי לסקס, מאז הלידה (קיסרי, ללא השפעה על הנרתיק) היינו שוכבים אחת לחודש, או שבועיים. בתקופה של החודשים האחרונים זה לא כך.

כאשר הייתי שוכב איתה הייתי מרגיש שהכניסה "דורשת הכנות" בגלל ירידה בתדירות השימוש.. היא היתה מבקשת לובריקנטים וזהירות בכניסה הראשונה, שלא יכאב.

בפעמיים האחרונות שבהן שכבנו זה לא היה כך. שכבנו בשני סופי שבוע עוקבים והכניסה אליה היתה חלקה וקלה מאוד. למרות זאת אשתי ביקשה בצורה רפה וסמלית (וללא צורך) שאזהר בכניסה.

אני חושש מהאפשרות שחדרו אליה בתקופה האחרונה. כלומר ששכבה עם גבר אחר.
    עם חברה מימי הצבא היה לי סיפור דומה וכך עליתי על בגידתה.

יש לציין שככלל אנחנו זוג אוהב, פתוח, אמין וכנה. אין להבנתי ומהאינטראקציה בינינו בעיות גדולות ביחסים ואשתי משדרת לי את המסרים הללו גם כן.

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אשתי שוכבת עם אחר?

הוספת תגובה

• לרפי

שלי פסטרנק כץ
    13/07/2009

דעתי היא שהבגידה שחווית בעבר השאירה בך חרדות ולכן אתה חושש מבגידה נוספת.

אשתך רוצה סקס ובמקום לשמוח מכך אתה מעסיק את עצמך בשטויות.

ודאי שהיא רטובה יותר, כיוון שהיא כנראה דורשת ממך סקס במצב של גירוי, היא מבקשת שתזהר בכניסה על מנת שלא יכאב לה. זה לא קשור לכמה שהיא רטובה. יתכן שבלי קשר היא אוהבת שהחדירה נעשית באיטיות.

ואולי במקום להתעסק בספקולציות פשוט ספר לה שאתה מאוד אוהב שהיא מבקשת סקס ושאתה שמח לראות שהתינוק החדש לא גרם לה להתרחק ממך כמו אצל נשים רבות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו