סטרט אנד סטופ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרט אנד סטופ
    יוגב
    12/07/2009

טבו אז ככה אני מתכוננן לפעם הראשונה שאני לא יגמור מהר ...יש את השיטה שקוראים לה סטרט אנס סטופ ....אם מישו מכיר שיגיד בבקשה אם אני עושה נכון
    אני עושה ביד עד שאני מגיע למצב שאני יודע שממש עוד שניה אני גומר אם אני מזיז תיד עוד פעם אחת למעלה למטה אני גומר אז אני עוזב את האיברר מחכה שיעבור הגירוי עושה ביד לאט לאט ואז עוד פעם אותו פעולה , 3 פעמים ואז אני גומר ...
    עכשיו לפעמים שאני עוזב את האיבר אני מרגיש כאילו אני גומר אבל לא יוצא שפיך ...כאילו גמירות קטנות קטנות כאלה אבל השפיך לא יוצא ....זה בסדר "?אם במקרה אני שוכב עם מישי וקורה לי ככה בקונדום אני צריך להחליף ?כי השפיך לא יוצא אני רק מרגיש גמירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרט אנד סטופ

הוספת תגובה

• ליוגב

שלי פסטרנק כץ
    13/07/2009

הפעולה שאתה עושה מוכרת בטנטרה. אתה חווה גמירה ללא פליטה.
    אין צורך להחליף קונדום במצב כזה את הקונדום יש להסיר אך ורק לאחר הפליטה.

אלא אם כן הוא נפל בינתיים ואז יש להשתמש בקונדום חדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בן
    13/07/2009

אני יגיד את האמת אני ממש מרגיש שגרמתי אחרי הפעולה הזאת ...ואם אני לא יסתכל על האיבר אני יחשוב שגמרתי כי זאת ממש אותה ההרגשה ...
    ואני עושה את הפעולה נכון ?להביא ביד עד שאני מרגיש שזהו עוד שניה אחת אני גומר ?
    או להביא ביד עד שאני מרגיש שמגיעה הגמירהה
    ואם אני יתאמן זה יעזור ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה?

יוגב
    13/07/2009

אני עושה בידד ואז שמרגיש שעומד לגמור אני מוריד תיד ואחרי שתי שניות אני מרגיש שאני גומר ממש מרגיש אבל לא יוצא שפיך ....ואחרי זה מביא ביד עוד פעם ואז יוצא מהאיבר השפיך יוצא טיפה ממש קצת קצת כאילו היה בצינור של האיבן ואז שעשיתי ביד זה עלה לאט לאט ...בכזה מצב צריך להחליף קונדום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה

יוסי
    15/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים

בני
    19/07/2009

אני עושה בידד ואז שמרגיש שעומד לגמור אני מוריד תיד ואחרי שתי שניות אני מרגיש שאני גומר ממש מרגיש אבל לא יוצא שפיך ....ואחרי זה מביא ביד עוד פעם ואז יוצא מהאיבר השפיך יוצא טיפה ממש קצת קצת כאילו היה בצינור של האיבן ואז שעשיתי ביד זה עלה לאט לאט ...בכזה מצב צריך להחליף קונדום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. להחליף

שלי פסטרנק כץ
    22/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו