מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מוזרה קצת.נירית19/07/2009
אני בת 22 יש לי חבר כבר 4 שנים,אף פעם לא הצלחתי לגמור ממנו,אני נהנת מאוד ממהלך הסקס אבל אף פעם לא הצלחתי לגמור!וכשאני מאוננת אני מצליחה לגמור רק מזה שאני מפנטזת שהוא שוכב עם אחרות?!!!מה קורה איתי??ויש לציין שאני בחורה שניראת טוב מאוד והרבה בחורים מחזרים אחרי אז למה אני מצליחה לגמור רק ממחשבה שהוא עם בחורות אחרות שניראות טוב?
זקוקה לעזרה כי אני כבר מרגישה ממש מפגרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחססס חייבת תשובה
נירית04/08/2009ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נירית
דנה07/08/2009את ממש לא צריכה להרגיש מפגרת לכל אחד יש את הפנטזיות שלו, אגב, גם אני גומרת רק מהמחשבה שבעלי שוכב עם אחרות אף פעם לא סיפרתי לו כמובן שלממש את זה אין לי אומץ ואני מאוד קנאית לכן זה נשאר רק בפנטזיות, את לא צריכה להרגיש לא טוב להיפך תרגישי מצוין שאת יכולה לדמיין דברים ולהגיע לסיפוק מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
08/08/2009ראשית, בנוגע לפנטזיה, את באמת ממש לא צריכה להרגיש מפגרת. לכולם יש פנטזיות והפנטזיה שלך היא נפוצה מאוד ולא כל כך מוזרה.
בנוגע לכך שאת לא מצליחה לגמור איתו, לדעתי אתם צריכים לשפר את הסקס שלכם. למשל, תסבירי לו כיצד לאונן לך, תאונני בזמן החדירה, תנסו תנוחות חדשות ומין אוראלי ועוד.
אם את רוצה להתייעץ עם מומחים בנוגע לבעיות בהגעה לאורגזמה, את יכולה לשאול את השאלה הזו בפורום [a href='http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumId=19' id='link']מין וסקסולוגיה[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נירית
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
השאלה שלך בכלל לא מוזרה.
המחשבה שהוא שוכב עם אחרות גורמת לו בעיני רוחך להיות גבר נחשק ומבוקש שלמרות יופיך וחושניותך עדיין זקוק לגירויים נוספים ואף זוכה לממש אותם (בדמיונך)
התחושה הזו גורמת לך לרצות אותו יותר, להבין שלמרות שאת יפה ומחוזרת, את עלולה "להפסיד", אותו לאחרות תחושת הקינאה הזו גורמת לך להיות מגורה ומביאה אותך לאורגזמה חזקה ומשחררת.
חבל רק שבזמן הסקס איתו את לא יכולה לחוות את אותה ההנאה.
אולי תנסי לפנטז את אותם הדברים כשאתם יחד, או לחפש דברים נוספים שיכולים להדליק אותך.
את עדיין צעירה, כך שעם הזמן וודאי תגלי דברים נוספים שיגרמו לך לגירויים מיניים.
זה שאת מאוננת זה נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח שזה לא מידי מוזר??
נירית12/08/2009אני בכל זאת מרגישה שמשהו לא בסדר כשאני עושה את זה?
כאילו למה שאני ירצה שחבר שלי יהיה עם אחרות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנירית
שלי פסטרנק כץ12/08/2009אני חושבת שנתתי לך תשובה די ברורה בעניין ה -למה
אם את עדיין מרגישה לא טוב עם זה ובא לך על תשובה עמוקה יותר תוכלי לגשת לסקסולוג/ית ולשוחח על התחושות שלך. מבטיחה לך שהשיחה תהיה גם נעימה, גם מרתקת וגם תתרום לך עוד כמה דברים על עצמך שלגמרי לא ידעת.
ללכת לפגישה עם סקסולוג זו פריבילגיה נפלאה - ולא פאדיחה כפי שחלק מהאנשים חושבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצב
מני21/08/2009תיתקשרי 0527248770 וניזרום מישהם ומבטיח לך שיהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)