לא מצליח לספק את זוגתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לספק את זוגתי
    אביעד
    25/03/2007

שלום.. אני בן 23 ואוהב מאוד את חברה שלי אך כשאנו שוכבים אני מתבאס כל פעם מחדש וזה משום שאני לא מצליח לגרום לה לסיפוק.
    יש לי איבר מין קטן ורוב הזמן היא לא ממש מרגישה שאני חודר אליה- דבר שגורם לי לתסכול כי אני מאוד רוצה לגרום לה הנאה.. אני לא יודע מה לעשות, היא לא אוהבת שיורדים לה אז מה שנשאר זה לענג אותה עם האצבעות(לא מספיק מבחינתי). איך אני יכול לגרום לכך שכן תרגיש אותי והאם הבעיה היא בי או בה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לספק את זוגתי

הוספת תגובה

• אביעד

אשף
    25/03/2007

מה שאתה מתאר כאן יותר נראה כמו חוסר תקשורת בינך לבינה. וגם לצערי ההבנה שלך בצרכים של נשים בכלל וחברתך בפרט לוקה בחסר. לנו הגברים נדמה שאם אנחנו לא מתפקדים כמו שחקני פורנו אז אנחנו לא גברים במיטה. אבר מין קטן כשלעצמו לא מעיד על חוסר יכולתך לספק את חברתך למרות שיש היום פתרונות לא רעים בתחום הזה. אבל בראש ובראשונה תנסה להיות יותר קשוב לתשוקותיה ורצונותיה של חברתך. תתפלא אבל לרוב הנשים לא אוהבות שחקני פורנו. זה נחמד מידי פעם אבל לאורך זמן הגישה למין צריכה להיות דרך הלב ולא דרך הזין. תדבר איתה . הכי פתוח שאפשר. תתפלא לגלות מה שהיא רוצה באמת. בהצלחה.קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגודל לא משנה

25/03/2007

רוב הסיכויים שאתה פשוט מעט חסר ניסיון (וזה בסדר בגילך) ועדיין לא למדת להתפעל כהלכה את העניינים שלך. וזה בסדר גמור ונורמאלי לחלוטין.

ההמלצה שלי - תציב הודעה בפורום "מין וסקסולוגיה" השכן. שם יש מומחים מדופלמים שיודעים לתת תשובות מקצועיות, ולא חבורה של חרמנים כמונו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו