משהו מוזר שקרה לי השבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר שקרה לי השבוע
    אבי
    21/07/2009

שלום,

השבוע שכבתי עם חברה שלי כמה פעמים - ואז באחת הפעמים הפין שלי פשוט ברח החוצה תוך כדי
    וכאילו עיקמתי אותו כזה.. לא כאב במיוחד אבל לאחר המקרה הזה הוא לא רצה להיות זקוף במלואו..
    מה שגרם לכך שלא יכולתי להמשיך את הסקס.. :-\

יום לאחר מכן שמתי לב שיש עליו שריטה קטנה אבל מדי פעם הוא עדיין עומד במלואו אבל לאחר סקס
    ממושך זה כאילו אני מאבד את החשק פתאום למרות שאני ממש לא מאבד את החשק..

אחרי שהבאתי ביד פעם-פעמיים ראיתי שלא יוצא לי הרבה זרע - האם יש קשר בין השניים?
    או שזה בעצם יכול להיות קשור לשריטה? או שבכלל משהו פסיכולוגי?

אשמח לעזרה או התייחסות..

בברכה, אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מוזר שקרה לי השבוע

הוספת תגובה

• לאבי

שלי פסטרנק כץ
    22/07/2009

קודם כל - הרגע.

לא ברור לי מהי השריטה שנהייתה לך כיוון שאין משהו באיברי הגוף שעלול לגרום לשריטה אלא אם כן יש לבת הזוג שלך פירסינג בולט באיבר המין.

מה שקרה לך קורה לבנים רבים תוך כדי סקס ולא אמור להוות בעיה בהמשך.
    כל עוד לא הרגשת כאב בלתי נסבל, שטפי דם וכדומה כנראה שמה שאתה מרגיש נובע מעניין פסיכולוגי שמשפיע על כל המערכת.

לכן, קודם כל הרגע והורד לחץ.
    לגבי השריטה, האיבר רגיש יותר עכשיו ולכן יתכן ואתה חושש כך שלא עומד לך.
    אם השריטה נראית עמוקה או מוזרה בכל מקרה גש להבדק. לפחות תקבל משחה שתעזור להקל על הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אבי
    23/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו