מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להציע לבחורה לעשות סקסאמיר22/07/2009
אני מעוניין לעשות סקס עם בחורה שאני מכיר או לפחות ליקלוקים ונגיעות אולם אני לא יודע איך להציע זאת או מה לעשות כדי שתבין שאני מעוניין בזאת בבקשה תעזרו לי לתשובתכם המסורה בהקדם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמיר
שלי פסטרנק כץ22/07/2009קודם כל אתה אמור להרגיש אם היא בעניין או לא.
תגיד לה שאתה נמשך אליה מאוד ותראה לאן נושבת הרוח.
אתה לא כותב שאתה מאוהב בה או משהו ככה שיתכן ובמקרה שבו היא מחפשת קשר רציני היא לא תסכים להתקדם שלב. אבל לא תדע עד שלא תנסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' שלי פסטרנק כץ
אמיר23/07/2009קודם כל תודה רבה לך על התשובה...מדובר בבחורה ידידה קרובה אך אני לא מאוהב בה ורק נמשך אליה מינית...הבעיה שאני פוחד לנסות להגיד לה שאני נמשך אליה ומעוניין בקשר מיני והיא תקבל את זה בצורה רעה ותנתק את הידידות שבנינו...אז איך אפשר להיות בטוח שהיא מעוניינת ושהיא לא תגיב בצורה רעה ואיך להגיד לה את זה בפנים אל פני או דרך הודעה טלפונית ותודה מראש על התשובה מקווה שלא לקחתי הרבה מזמנך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאמיר
חסוי24/07/2009גבר , לא מדברים עם מישהי על סקס פשוט זורמים לזה ...
תגיע לסיטואציה שאתה איתה לבד ותדברו ותצחקו וזה...
ותנסה להגיע איתה למצב של נשיקה .. אם היא זורמת זה אומר שהיא מעוניינת , אם לא אז לא
ואם כן זה יכל לזרום ולהגיע אפילו לסקס , מקסימום היא לא תרצה .. אז תדבר איתה על זה ותגיד לה שאתה רוצה להמשיך להיות ידיד שלה ... ואם אתה ידיד טוב שלה היא לא תוותר עליך ...ולא יקרה כלום, קצת בטחון אחי ... יש עוד הרבה דגים בים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה 2 לאמיר
שלי פסטרנק כץ27/07/2009אכן, כפי שענה לך הבחור החסוי, מנסים ובודקים. לא שואלים מישהי אם מתאים לה סקס, זו שאלת קידבג. רוב הסיכוי שהיא תלחץ מהשאלה ואז גם אם מתחשק לה היא תגיד שלא כדי לא להשמע מעוניינת.
מצד שני לא עושים דברים ללא הסכמתה. נכון, סוג של בעיה ולכן מתחילים במגע עדין כמו החזקת ידיים, נשיקה ובודקים אם היא מאפשרת לידיים להגיע למקומות נוספים.
אפשר בשלב הזה כמובן להסתכל לה בעיניים ולהגיד לה שאתה נמשך אליה בטירוף ושיש לך תחושה שסקס איתה יהיה חוויה מדהימה. אם היא זורמת תמשיך ואם לא גם תמשיך.. לבחורה הבאה שתסכים.
יש בנות שנהנות מסקס למטרת סקס ויש אחרות שלא מסוגלות להפריד סקס מאהבה וזוגיות בעלת משמעות רצינית.
בהצלחה!
נ.ב. אני אמנם סקסולוגית חברתית אבל עדיין לא ד"ר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)