מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשכת לגברים מבוגרים ממנינעמה23/07/2009
שלום לכולם. אני בת 22, מלצרית בבר בתל אביב ויש לי בעיה שבטח תממש פנטזיה של לא מעט גברים: אני מתחרמנת מגברים מבוגרים ממני. יש לי לא מעט לקוחות כאלה, שנראים בני 45-50, שממש עושים לי את זה. העניין הוא שאני יודעת שיחסים כאלה לא בריאים לי, ושאסור -או יות רנכון לא מומלץ - להיכנס ליחסים עם גברים בגיל הזה כדי לא להיפגע (ולא שאני רוצה חבר או בן זוג, סתם סקס פרוע ותו לא). מה אני יכולה לעשות נגד הרגשות האלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה
שלי פסטרנק כץ27/07/2009
למה לעשות נגד? עדיף לעשות בעד (:
לפנטז ולפנטז ולפנטז... מעולם לא פגע באיש ולא גרם נזקים מיותרים.
חוץ מזה, אם את נדלקת מסקס מזדמן עם גבר מבוגר ויודעת לא להכניס את עצמך למלכודות ולא להכנס ללמיטות מסוכנות - נשואים וכאלו.. אולי תוכלי אפילו לממש את הפנטזיה ביום מן הימים בלי להרגיש שאת עושה משהו כל כך נוראי.
את מתארת פנטזיה מקובלת למדי על גבר מבוגר ובעל נסיון שמן הסתם ידע לקחת אותך למקומות שטרם חווית. מאמינה שאם את בחורה בריאה בנפשה תוכלי לדעת מתי ואם כדאי להפוך את הפנטזיה למציאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה אם גבר מבוגר
אילנית25/09/2009שלום רב, יש לי קשר אם גבר מבוגר אני בת 35 והוא כבן 70 , הוא מאוד סקסי חתיך ונשמה טובה אני גרושה , הוא נמצא רחוק מאוד בחו"ל בקרוב הוא מגיע לארץ הוא מאוד אוהב אותי ומרעיף עליי אהבה, עדיין לא קיימתי עימו מגע, הוא מגיע לארץ בעקבות גירושיו מאשתו, ורוצה לחיות איתי, אני מאוד מבולבלת יש לי ילדה קטנה בת 13, אני מחכה כל הזמן לשיחות שלו שהוא מתקשר אליי, הוא מאוד מפנק ורוצה אותי, אני לא יודעת מה לעשות מה המשפחה תגיד, החברים הסביבה, הוא אדם מאוד חזק, ישר והגון, ואני ממש אובדת עצות, אני מאוד נמשכת אליו, ומרגישה אליו רגש של אהבה, ויש לנו שיחות נפש, גם של אהבה ותשוקה, מה לעשות, האם זה קשר בריא? אני מפחדת שאני יפספס את הקשר הזה, ואחר כך אצטער שלא התנסיתי גם בקשר מסוג זה, ויש לציין ואני מדגישה שאני מאוד מעוניינת ורוצה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי צודקת
אסף27/07/2009אל תעשי כלום נגד. האמת שזה גם לא ממש יעזור. זאת את וזאת הנטיה המינית שלך. אין בזה שום פסול.אני בן 44 וצעירות כמוך, אני מודה ומתוודה, עושות לי את זה. רק מה. גם סקס פרוע צריך לבוא ממקום של קרבה. מינימלית ככל שתהיה היא דרושה כדי שלא תרגישי זולה. אני לא מכיר אותך אבל זאת דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
גיא21/08/2009היי נעמה
לי יש פנטזיות דומות בכיוון ההפוך
נמשך לצעירות ...
מאוד אוהב לשלב במפגש איזשהוא אלמנט של משחק תפקידים משהו מדליק כמו ( מורה ותלמידה , מפקד וחיילת , ביבי סיטר והבעל ועוד...)ממש לא מחפש משהו מעבר למפגש או שניים סוערים ובשיא הדיסקרטיות
נראה ממש טוב
צרי קשר במייל אם בא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת המייל שלי
גיא21/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שאני בגיל המתאים לך
lee27/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסנדלר 20
אסי28/08/2009מאמי מה יש לך להפגע אם זה רק בחטיף קנסי לא לתחתון משכי את הנרגילה
ותני לעשן ליפרוח ולנוע בקצב העננים
ואז אולי תביני מה את באמת מעדיפה אולי זה ישפר לך את הכיוון
אגב אני מעוניין להיות הנרגילה רק בלי נשיכות כפרה כי זה כואב
חוץ מיזה לא נעם כשה בכובע נופל במיוחד כשה מאוד חם בפנים
עוד דבר אפשר לדעת אך את אוהבת את זה במהירות 50 קמש
אם כן אז לא על כביש מהיר
שבוע טוב לכולם חיים של מלאכים זה אנכנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכירך
יקי29/09/2009אשמח להכירך
יקי
052-7480640
ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)