מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות יתראמינימי26/07/2009
שלום, אני בן 33, רווק ובתול.
לאחרונה התחלתי קשר רציני ראשון עם בחורה, כשאני נכנס איתה למיטה אני ישר מקבל זקפה
השבוע היא רצתה לרדת לי ובשניה שהיא ליקקה לי אותו גמרתי, הספקתי להזיז לה את הראש, היא לא כל כך הבינה מה קורה ואמרתי לה שגמרתי ושאני כנראה מתרגש מדי.
יום למחרת זה קרה שוב.
כשאני מאונן לבד עם עצמי אני מצליח לעצור את עצמי מלגמור ואני מצליח לשמור על זקפה לאורך זמן אבל עכשיו עד שהגעתי לדבר האמיתי אני מפשל (או יותר נכון הוא מפשל) - אני לא יודע מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
שלי פסטרנק כץ27/07/2009ראשית, מזל טוב!
כמו שקורה לרוב הבנים בפעם הראשונה, ההתרגשות מהדבר האמיתי גורמת לגמירה מהירה ואיבוד הזיקפה. העניין הוא שאצלך הפעם הראשונה התקיימה בגיל די מאוחר יחסית ולכן ההתרגשות היא כנראה גדולה אפילו יותר.
אם אספר לך שעם הזמן תתרגש פחות זה יעזור? מצד שני אין ספק שזה יכול לתסכל ולכן הייתי מציעה שתשתף את הבחורה בתחושות שלך, בהתרגשות שלך בדיוק כפי שעשית במקרה שהיה. אחרי הכל אין כמו כנות ותקשורת טובה.
מצד שני כדאי אולי לאונן לבד לפני המפגש איתה כדי להוריד קצת מתח ואז במפגש המיני איתה תהיה קצת פחות חרמן ויהיה לך קל יותר לשמור על הזקפה.
נסה לעשות דברים אחרים כמו לענג אותה קודם ואז לתת לה לענג אותך או כל דבר אחר שיגרום לך להתרגש פחות וימשוך את זמן המפגש המיני.
אם הקשר שלכם אינו מבוסס רק על מין אני מאמינה שתמצאו דרכים לפתור את הבעיה הזו, מה גם שכמו שציינתי בהתחלה, עם הזמן זה ישתנה.
אם זה ימשיך להפריע גשו יחד ליעוץ מיני (סקסולוג/ית) שם תקבלו הדרכה מפורטת יותר שתעזור לכם להתגבר על הפערים.
בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)