מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניין לעכב את השפיכהשרון29/07/2009
שלום,
הבעיה שלי קצת מורכבת. אם תוכלי להקדיש לי מספר דקות ולקרוא הכל אני אודה לך מאוד!!
אני בן 18, יש לי חברה ואנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע.
חשוב לציין שכעת בגלל גיוס לצבא אנחנו מתראים פחות ויוצא לנו לקיים יחסי מין פעם בחודש (מנסים בכל זאת לשמור על הקשר, אוהבים מאוד..).
ברוב הפעמים שאנחנו שוכבים, אני מצליח לגרום לה לגמור פעם אחת ואפילו יותר, והיא אפילו טוענת שהסקס מדהים והיא נהנית(אני מקווה שזה באמת כך, כיוון שאני הראשון שלה ואין לה למה להשוות.. איך באמת אפשר לדעת???). אבל אני מרגיש שאני מתאמץ יותר מדי בשביל זה, מבחינה פסיכולוגית. בעת קיום היחסים אני מרגיש שאני צריך "להחזיק" את זה בפנים וממש להשתדל לא לגמור(מנסה לחשוב על דברים אחרים וכד'). אני גם מנסה להימנע מהתנוחה המיסיונרית, כי בה אני גומר הכי מהר, אבל לצערי זו התנוחה שחברה שלי הכי אוהבת...
לפעמים אחרי שאנחנו לא מקיימים יחסים הרבה זמן, אז בפעם הראשונה אני יכול לגמור ממש מהר, בלי שליטה (כדקה נניח).
אח"כ בפעם השנייה והבאות אחריה זה משתפר.
אני חושב שהצלחתי להבין מה הבעיה אצלי - כשגלשתי באינטרנט וחיפשתי מידע, נתקלתי במושג "שרירי רצפת האגן" (השריר בין פי הטבעת לאשכים, שהכיווץ שלו מאפשר את השפיכה).
יש לי נטייה ביום יום לכווץ אותו, בלי סיבה. אני חושש שזה גורם לי לנזק לשריר, או לחיזוק השריר, וכך בעת קיום היחסים אני גם כן מרגיש שאני צריך לכווץ אותו וזה גורם לשפיכה מוקדמת. בעת קיום היחסים אני מנסה להתעלם מהשריר ולמנוע את התכווצותו, ובכל זאת להמשיך לבצע חדירה מהירה, חזקה ומענגת כמה שאפשר (אגב חדירה מהירה יותר גורמת לי לגמור מהר יותר כמובן, לכן בתחילת היחסים אני נמנע מחדירה מהירה, ולדעתי היא פחות נהנית כשזה לאט). לפעמים השריר פשוט מתכווץ בצורה בלתי רצונית בעת היחסים.
שמעתי על כל מיני שיטות של חיזוק השריר (ע"י דחיפה, בדומה למה שעושים כשמשתינים, וזאת הפעולה ההפוכה בעצם).
לפעמים לפני שאני נפגש איתה אני מאונן כשעה-שעתיים לפני, וכשאנחנו שוכבים יש פחות צורך לגמור וזה עוזר להחזיק את זה.
דרך אגב, יש לי גם בעיות של תכיפות במתן שתן.
הייתי שמח אם תוכלי להסביר לי מה בדיוק הבעיה, אם הבנת. יכול להיות שמדובר בעניין שהוא יותר רפואי, ואם כן אשמח אם תוכלי להפנות אותי או את שאלתי למומחה מתאים. לא ידעתי למי לפנות.
בכל זאת אשמח לדעתך. אני לא מעוניין בשיטות כגון חומרים מאלחשים וחבישת קונדומים(מפחד שהיא תהנה פחות, ואני מנסה לפתור את הבעיה מבלי לשתף אותה יותר מדי בכך).
תודה רבה !!
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
שרון29/07/2009אני בעיקר מעוניין להגיע למצב בו אני יכול לקיים יחסי מין עם חדירות מהירות וחזקות גם בתנוחה המיסיונרית לפחות לרבע שעה. במצב איך שהוא עכשיו אני לא מאמין שאני יכול (אלא אם אני אאונן כחצי שעה לפני קיום היחסים.. וביחסים שקורים בספונטניות זה לא ממש יכול לקרות. חוץ מזה שאני לא רוצה לפתח תלות באוננות בהקשר של הארכת הזמן עד השפיכה). אם למשל נשכב אחרי הרבה זמן שלא שכבנו, אני אוכל להחזיק גג 10 דקות לדעתי, וגם זה בסקס שהוא איטי יותר ולא במיסיונרית.
עוד שאלה - אם אנחנו לא שוכבים כחודש, אז זה שאני מאונן בחודש הזה כפעמיים-שללוש בשבוע זה בסדר? זאת אומרת שוב כמו שאמרתי אני לא רוצה לפתח תלות באוננות, אבל יכול להיות שגם זה משפיע לטובה על הסקס אחרי החודש בלי? (נניח אם אני מאונן כמה ימים לפני שאנחנו שוכבים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמובן ש
שרון29/07/2009המטרה שלי היא להגיע למצב האידיאלי בו אני שולט בזמן עד השפיכה. אם לגמור אחרי 5 דקות (שזה אני כבר יכול). או לגמור אחרי חצי שעה. אם לגרום לה לגמור פעם אחת, או שלוש.
איך מגיעים לזה?
מצטער על ריבוי השאלות.. אני סקרן מאוד ומאוד רוצה לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)