לגמור בספא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגמור בספא
    אורח
    30/07/2009

אני אוהב עיסויים, בעיקר שוודי, רק יש לי בעיה קבועה. אני מאוד מתגרה מהטיפול ובדרך כלל אני גומר באמצע. אני לא הולך למה שמכונה "מכוני עיסוי" אלא למוסדות ספא רגילים ומכובדים.
    זו הסיבה שאני נמנע מאוד מללכת לעיסויים בשנים האחרונות והולך פעם בשנה בערך. (אני לא סובל משפיכה מהירה, בסקס אני די בסדר)
    א. האם זה מקובל, האם אנשים אחרים גם גומרים באמצע הטיפול, האם המטפלות מוכנות לזה ומקבלות את זה בהבנה?
    ב. האם עליי להשתדל שלא לגמור? זה מוציא את כל הכיף מהטיפול כי אני לא רגוע?
    ג. האם עדיף שאמנע מללכת לעיסויים?
    אשמח לתגובות
    תודה

נ.ב
    אם יש מטפלות בקהל הקוראים אשמח במיוחד לדעתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגמור בספא

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות

אורח
    04/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורח יקר

שלי פסטרנק כץ
    09/08/2009

אני מבינה שאתה שואל כיוון שכבר קרה שגמרת במהלך עיסוי, וכאן, הרשה לי לשאול אותך מה קרה?
    מה היתה התגובה של המעסה? הוציאה אותך מהעיסוי או שרק חשת מבוכה לא נעימה?

רוב האנשים חווים הנאה ממגע, בעיקר כזה הנועד להרפות את השרירים ולפנק.
    מן הסתם, חלק מהאנשים חווים גם גירוי מיני ממסאג'ים והמטפלים בתחום מכירים ומודעים לתופעה.

אולי כדאי שלפני שאתה הולך תספק את עצמך בבית כך תגיע פחות מגורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלי

אורח
    06/09/2009

ניסיתי לגמור בבית לפני וזה לא עזר.
    הבעיה היא לא המטפלת, זה קורה כשאני על הבטן ולדעתי הן לא שמו לב. כשאני מתהפך על הגב יש מגבת על האזור הבעייתי ואי אפשר לראות שקרה משהו.
    הבעיה היא שאני כל הטיפול מנסה לא לגמור ולא נהנה מהטיפול בכלל.
    כתבתי הודעה דומה בפורום עיסוי וכאבי גב. שם התקיפו אותי שאני סוטה ומופרע ושצריך לאסור אותי.
    האם עלי להמנע ולא ללכת לטיפולים בכלל?
    אגב, שם מישהו המליץ שאלך למטפל גבר אבל מזה אני הכי חושש - שאגמור בטיפול של גבר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורח

שלי פסטרנק כץ
    07/09/2009

אחד מהשנים:

או שתפסיק ללכת לטיפולים או שתלך ותפסיק לחשוב על החשש מלגמור. מקסימום תגמור וממילא (כפי שציינת) אף אחד לא ישים לב.

מקווה שעזרתי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אורח
    09/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו