מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוא נדבר על פנטזיות..כמוסות או ..עינבר30/08/2007
שכבר מומשו...ספרו על כך כאן :-))הנה פנטזיה שלי שמומשה יום שישי האחרון(על אף שהייתי חולה)..הייתי בתורנות במישרד..הוא הגיע ..נעלתי את הדלת..ומשכתי אותו על הפרקט במישרד..מיותר לומר שבגדים עליו לא נישארו הרבה זמן..וזה היה מדהים!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואווווו
אורח30/08/2007יואווו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להבין מזה שהוא חזר אלייך?
אורח31/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את/ה?
עינבר01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המזדהה
אורח01/09/2007בשיר הוא הלך.....במימוש הפנטזיה הוא חזר.....או שזה מישהו אחר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחח
yona01/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברחת יונה :-))..למה לא הגבת למייל?
עינבר02/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה חמוד..זה הפוסט!...רק שאף אחד/ת
עינבר03/09/2007לא רשם כן פנטזיה שמומשה או כמוסה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסווווווווווווווו דחוףףףףףףףףףףף
שני05/09/2007אני קראתי וקוראת את כל הכתבות האלו ולמען האמת אני ממש מקנאה בכל אחד ואחת מכןןןןןןןןן כי הסיפורים שלכם מעניינים לאללה וגורמים לי גם לעשות את זה ככה ובצורה הזאת.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא מאוננת כל הזמן רק לפעמים שאני חושבת על זה או שזה יוצא לי לבד באמבטיה....
זה ממש כייייףףףף רק חבל שאין לי גבר שיממש לי את כל הפנטזיות הכייפיות האלו..זה באמת באסה אחת גדולה גם שאני רק בת 16 ולצערי/שמחתי עדייןןןןן בתולה.
טוב- לא נורא טני יודעת שמתי שזה יגיע אז....יגיע ואולי אני יהיה כבר אחרי
בקיצור(: איזה כייפ שיש אתר כזה שאפשר לדבר בו ככה על הכול מבלי לפחד לכתובבב!!
אני ממשש שמחהההההה
ביוווווווווווווווווש(:::::::::::::::: שני הנסיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז חפשי למי להיתחבר ותתחילי להנות
yona06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אתם מצליחות להפתיע לפעמים...
כינוי אחר06/09/2007הבייבי סיטר שלי פשוט חטפה אותי יום אחד באמצע החיים לסקס סוער...היא היתה רק בת 18 והייתי הראשון שלה..וזה היה פשוט מטרף לחלוטין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבייביסיטר שלך שכבה איתך
XTV06/09/2007ועוד שהיא הבייבי סיטר שלך? בן כמה הייתה 7? או שאתה משקר או שנאנסתה בגיל קטן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברו לפורום לגילכם
דיקלה06/09/2007חמודים - לפי שגיאות הכתיב וסגנון הכתיבה אתם כולכם גג בני 14, אז יאללה - תתחפפו - זה לא מקום עבורכם!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה עניינך בן 14 או לא אני אכנס
XTV06/09/2007לאיזה פורום שרק באלי ונחשי מה אני לא שואל אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפנטזיה שלי...
האיש עם האגדה06/09/2007לי הייתה פנטזיה ישנה לגמור למישהי בפה, אחרי חיכוך של האיבר בין השדיים שלה
ובאמת הגשמתי את הפנטזיה הזאת ולאחר מכן שום דבר לא היה אותו דבר עם הבחורה הזאת
כי קצת נגעלתי ממנה, אני יודע שזה קצת אנוכי, אבל מה לעשות... ככה הרגשתי
ואחרי שהגשמתי את הפנטזיה הזאת, זה פשוט הכפיל את עצמו!
עכשיו הפנטזיה היא ששתי בחורות יירדו לי ואני אגמור עליהן
עד שאני יגיע לפנטזיה שאני לא אצליח להגשים
לא יודע איזה 15 נשים תאומות מאותה האמא שירדו לי או משהו כזה...
גם לך זה קורא שאחרי שהגשמת פנטזיה בא לך משהו יותר "קשה"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)