חשק מיני ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני ירוד
    דנה
    02/08/2009

הי, אני נשואה כמעט שנה והחשק המיני של בעלי ירוד עוד לפני החתונה הוא התוודה שכל חייו היתה לו בעיה עם בנות הזוג שהתלוננו לפניו, לפעמים אני חושבת שאולי הוא לא נמשך אליי [אני חייבת לציין שאני נראית טוב מאוד‎} אני בחורה מאוד מינית ואף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו, הוא אפילו ביקש שנלך ליעוץ אבל זה כל כך מוזר לי שגורם זר ייתן לנו יעוץ במשהו שאמור לבוא טבעי אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד אוהבת אותו ונמשכת אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני ירוד

הוספת תגובה

• היי

רציני
    04/08/2009

אשמח להציע עזרה, אם את מעוניינת.

צרי קשר [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה

שלי פסטרנק כץ
    09/08/2009

אם באמת היית חושבת שזה מוזר שגורם זר יתן לכם ייעוץ לא היית פונה לכאן (:

ולעניין. אי אפשר לומר שהבחור הסתיר את העניין לפני החתונה כך שמה שבטוח הוא שאינך צריכה לחשוש מכך שאולי הוא לא נמשך אליך, הוא פשוט כזה.

יכול להיות שהוא פשוט לא מת על סקס, אבל יכול להיות גם שהוא חסר נסיון בתחום או שגדל בבית שבו סקס היה משהו שהשתיקה יפה לו.

אין ספק שחיים נטולי סקס יכולים להיות מדכאים מאוד, לא מספקים ופוגעים באושרם של בני הזוג.
    לסקס ישנה חשיבות גדולה במערכת היחסים, כיוון שהיא תולדה של אינטימיות ומהווה ביטוי מושלם לאהבה.

רק סקסולוג/ית יועץ זוגי יכול לעזור לכם בדרך לפתרון הבעיה.
    הבנתי ממכתבך שהוא אפילו הציע זאת מיוזמתו, כך שהדרך אל האושר ממש מונחת לרגליכם. רק תתחילו לצעוד לשם בלי לחשוש.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו