שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום

שלום. אני בן 18.שמתי לב שכאשר אני עם חברה שלי ומנסה לקיים יחסים או משו בסגנון החשק של האיבר מין לא עולה כל כך ולא מצליח לעמוד...למרות זאת הוא עומד מאד טוב במקרים לא כאלה ..זאת ממש בעיה. ואני לא מבין מה אני יכול לעשות בנידון..תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הי גיל

שלי פסטרנק כץ
    09/08/2009

בהנחה שאתה בריא ולא סובל משום בעיה רפואית כנראה שמדובר בתופעה רגילה שמאפיינת הרבה מאוד בנים לפני הסקס עצמו. התופעה הזו נקראת "חרדת ביצוע" והיא זו שגורמת לך באופן פסיכולוגי לחשוש שלא תצליח ל"עמוד" בציפיות.

נבואה שאכן מגשימה את עצמה לבסוף וגורמת לזה שהוא באמת לא "יעמוד" במשימה.

הבעיה היא שאחרי שזה קורה, הגוף זוכר את המקרה ומתנהג שוב אותו הדבר גם בפעם הבאה.
    נסה לא להגיע ישר לסקס ולא לבחון את עצמך. תחווה את כל ההנאה מהמגע,ליטוף,התערטלות,נשיקות ועוד. כשתרגיש שאתה ממש מגורה זה יהיה הזמן להתקדם שלב.

* כשאתה מוכן להכנס עשה זאת בעדינות בלי להודיע על כך באופן רשמי.. כדי שלא תתאכזב אם יהיו שינויים מביכים פתאום.

בכל מקרה, אל תתרגש יותר מדי, עם הנסיון שיגיע גם זה יעבור(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

אני באמת מקווה שילך לי טוב עם זה כי אני מתחיל לפחד בגלל זה כי במקרים אחרים עומד לי ממש טוב וכשאני בא לקיים יחסי מין פשוט לא מצליח לעמוד כמו שצריך..הייתי רוצה לדעת איזה רופא אוכל לפנות אם והבעיה תמשיך ..תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיל 2

שלי פסטרנק כץ
    10/08/2009

הבעיה לא תמשך אם לא תאמין שזה יפסק ותוריד לחץ.

ואם לא, תקבע תור לאורולוג דרך הקופה והוא יפנה אותך למי שצריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו