מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוראת לך....אורח31/08/2007
שיר מאחת הקהילות...מזדהה עם כל מילה.........
אני קוראת לך בחלומי
חושבת עלייך בזמן עירותי
אך אתה לא איתי
אתה רחוק מיגעת
ואני רק רציתי אותך לדעת
לאהוב אותך
להיסתכל בעינייך
לטעום את שפתייך
לשכב בזרועותייך
להיסתכל על העולם במבט מאושר
לחלוק עם כול זר
את האהבתנו המניצה
ואז ניפצת את האשליה
הערת אותי מהחלום
כשהתרחקת פתאום
וכעת כשאתה כבר רחוק
אין לי יותר אותך לחבוק
אין לי את ריגעי השיחה
השתיקה
שחלקנו יחד
אין לי אותך
אני קוראת לך
וקולי אובד בערפל
האור נעלם נישאר לי רק הצל
הלכת ויותר לא שבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על ההיזדהות..וטוב לדעת שאהבת
עינבר01/09/2007את השיר שלי..התכוונתי לכול מילה בעת הכתיבה של השיר :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
אורח01/09/2007אז את דימעת הירח???????......את כותבת מדהים.......לפי השיר הוא הלך.....ולפי הפנטזיה הוא חזר....שתפי אותי.....בסוף הסיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית..מה הכינוי שלך שם....
עינבר02/09/2007את שלי רשמת...עכשיו הגיע תורך :-))..אח"כ אענה על השאלות שלך..חוץ מזה יש שם כותבים הרבה יותר טובים ממני...(אני לומדת מכתיבתם :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
אורח02/09/2007מה זה משנה יקירתי....
נהנתי מכתיבתך,כמו משאר כתיבתם של חברייך לקהילה,פשוט זה מדהים,שפירסמתי את זה כאן,ופתאום הגבת על זה,לא ציפיתי,עם השיר שלך הזדהיתי במיוחד.
תמשיכי לכתוב,ושאלותיי נבעו מתוך הזדהות ואולי תקווה שגם שלי יחזור........מתי שהוא.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם מדהימים נכון?
עינבר02/09/2007היכולת שלהם לגעת במילים שלהם בתוך הנשמה פשוט מדהימה.. :-)..ולגבי זה ששלך יחזור..הם תמיד חוזרים..הבעיה היא כשהם חוזרים כבר מאוחר מידי (אנחנו כבר לא רוצים/ות)...ואם במשהו מיוחד אנחנו עוסקים..יש את השיר של ציפור"שזורה בך"..המילים שם מדהימות..מומלץ לקרוא!! :-))
אורח03/09/2007היי עינבר,לא מצאתי את השיר,זה מהתקופה האחרונה?
אבל ציפור כותב יפהייפה אין ספק בכלל.
ואל תמעיטי מערך עצמך,את לא כותבת פחות יפה מאחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הרבה שירים שלי שם...
עינבר03/09/2007ולא ממעיטה..אבל יודעת מתי להודות שיש טובים ממני שם(ובהחלט יש:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורח חפש שם..זה מתקופה האחרונה
עינבר03/09/2007ויש לשיר שלי המשך(ציפור המשיך..ואני אחריו..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רוצה לספר לי פה, או במייל הפרטי?
סקרן03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)