מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש לרדת למישהי בפעם הראשונהתומר05/08/2009
הי !
אני נשוי כבר 5 שנים .
נמשך לאשתי , אבל הסקס לצערי לא מה שהיה פעם .
לאחרונה אני מגלה חשק עז לרדת לאשתי ... ניסיתי כבר כמה פעמים והיא דחתה אותי .
אני מאד אוהב לפנק ולענג אותה , אבל לצערי בקטע הזה היא לא מוכנה .
אני מאד רוצה להתנסות בקטע ואשמח אם מישהי תפנה אליי .
אני בן 30 . רזה , גבוה 1.85
נראה טוב . רגיש ועדין אך גם גברי .
רצוי שתהיי נקיה ואסטתית .
המייל שלי : [email protected]
יום טוב . דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדרור
שלי פסטרנק כץ09/08/2009למרות שההודעה הזו לא הופנתה אלי לא יכולתי להתעלם.
יכול להיות שאשתך לא מוכנה מסיבות שונות שכדאי לברר אותם בשיחה גלויה לפני שתעשה צעד כזה. מה גם, שאתה יכול להביא הביתה מחלות ולגרום לעוד כל מיני משברים במשפחה בגלל הדחף לסקס אוראלי.
אולי אם תספר לה שזה כל כך מדליק אותך עד כדי כך שלפעמים זה גורם לך ממש לחשוב על בגידה כדי שתוכל להגשים את הפנטזיה. ספר לה שלא תהנה לעשות את זה עם מישהי אחרת ושאתה יודע כמה הנאה זה אמור לגרום לה ולזוגיות שלכם.
אולי כשהיא תבין את המשמעות של הדברים דעתה תשתנה.
לא פעם הגיעו אלי לקליניקה זוגות עם מקרה דומה לשלך שעצם השיחה על הדברים עם גורם שלישי גרמה לשינוי שהתאים לשני בני הזוג.
בקיצור, למה לחפש בחוץ כשאפשר להשקי קצת יותר ולמצוא אותו במקום הכי נעים ונוח.. בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)