מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה הפוכה היא זו שגומרת ?אורח07/08/2009
שלום
אני בבעיה שנמשכת זמן רב
אספר בקצרה נשוי שנה והשא' היא על חיי המין שלנו
מצד אחד אשתי גומרת כמעט בכל פעם ולפעמים אפילו מס' פעמים .
היא מציינת שהיא נהיינת מהסקס אבל חסר לה הצד שלי וכאן הבעיה
אני לא נהנה מקיום הסקס יותר מידי אף שאני מאוד מיני ומאונן רבות באתרי פורן
הסקס אף פעם לא ספונטני ומרגיש מכני ואני גומר רק לאחר שסימנו והיא גמרה בכדי לסיים.
נקודה נוספת לפני הנשואים איתה או עם אחרות כן הרגשתי ונהנתי מאוד .
אגב בזמנו או בתחילת הנשואיןם הייתי מגיע לאורגזמה מספר פעמים ברצף
תודה למשיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסה רגע לתאר
אסף07/08/2009איך אתה מרגיש בחיי הנישואין שלך. בלי קשר לסקס. ביום יום. יש לי הרגשה שאתה מרגיש די שחוק. שהשיגרה חונקת אותך ונגמרו ימי החיזורים אחרי הבנות וכו'.סביר להניח שאתה לוקח את אישתך די מובן מאליו. הרי אתם נשואים נכון? לאן יש לה ללכת. היא תשכב איתך מתי שתרצה נכון?
תראה אח שלו.אני מנסה לנחש אבל יש לי הרגשה שאתה אוהב אתגרים. וכרגע אישתך לא אתגר בשבילך. או יותר נכון הפסיקה להיות אתגר.בגלל זה אתה עושה איתה סקס רק בשביל לסמן X על היומן שעל המקרר. תספר לנו איך אתה מרגיש עם חיי הנישואין ואיתה.בלי לצנזר וליפיף דברים. אני יכול להבטיח לך שכבר שמענו כאן דברים יותר קיצוניים ממה שתספר אז תרגיש בנוח. ממילא אף אחד לא יודע מי אתה. ואז תשמע את כל הדעות של החבר'ה פה. מה שכתבת הוא מאד כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורח
שלי פסטרנק כץ09/08/2009
אם הבנתי נכון, כנראה שהסקס שלך עם אשתך משעמם אותך ולא גורם לך לריגוש גבוה מספיק כדי שתוכל להנות באמת, למרות שהיא מבחינתה דווקא כן נהנית.
יתכן וכל אחד מכם זקוק לריגוש מסוג שונה כך שהייתי מציעה להעלות ביניכם שיחה גלויה ולשוחח על הדברים שכן מרגשים אותך. כאחד שצופה ומאונן מול סרטי פורנו אתה וודאי יודע מה כן גורם לך להתרגש. נסו לשוחח ולהכניס קצת יותר גיוון.
אתה טוען שהכל מתוכנן מראש. אז קח את הדברים לידיים וקח אותה למיטה כשאתה חרמן ולא כשהיא קובעת מתי שמתחשק לה.
לי זה נשמע שהיא זו שקובעת איך מה ומתי, שזו אולי פנטזיה נפלאה עבור לא מעט גברים רק שלך, זה כנראה מוריד את החשק.
אם מה שהצעתי לא יעזור, לא הייתי פוסלת שיחה עם מישהו מקצועי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)