מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פאדיחה עולמית!!!מאי14/08/2009
בקצרה: סבתא של חבר שלי תפסה אותנו באמצע.. (!) ואנחנו בני 15! היא פשוט נכנסה לחדר!כשהיינו אצלו בבית. לפחות היינו מתחת לשמיכה. אני לא יודעת מה לעשות... היא תספר להורים שלי ושלו.. ואני לא אוכל להתסקל להם בעיניים יותר!!! כדאי לי להכחיש הכל? להתנהג כאילו לא קרה כלום? אני לא רוצה לבוא אליו יותר הביתה. ואני לא רוצה לראות אותה. לא מכוונה רעה! פשוט זה מבייש! מה אנחנו עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
שלי פסטרנק כץ20/08/2009ואם אני אספר לך שזה קורה להרבה כמוך זה ירגיע? (:(:(:
נכון, פאדיחה אבל לא צריך להלחץ יותר מידי.
אם אתם אוהבים ומרגישים בוגרים מספיק ומשתמשים באמצעי מניעה כך שלא תכנסי להריון לא מתוכנן אז אין מה להלחץ.
במידה ותפגשי אותה שוב, נסי להמשיך להתנהג כרגיל. אין צורך להכחיש אבל גם לא לעשות מזה עניין.
אם בעקבות העניין מישהו מההורים ישאל אותך משהו, זו הזדמנות מצויינת לפתוח את הנושא ולשוחח על סקס באופן גלוי עד כמה שניתן. עובדה שאת כותבת שאת בת 15 במין זעזעוע מעצמך.
כנראה שגם את מרגישה שזה גיל צעיר מדי, כך שלא פלא שאת לא בטוחה בתחושה.
בכל מקרה, נצלי את ההזדמנות לשוחח על כך קודם כלך עם עצמך ולחשוב האם את באמת שלמה עם ההחלטה לקיים יחסים בגיל צעיר כל כך? האם את מספיק אחראית בנושא?
גם אם עשית את זה פעמיים שלוש ויותר, תמיד אפשר להחליט להפסיק ולחכות עד לרגע שבו תרגישי מוכנה באמת. זה שאיבדת את בתולייך לא אומר שאי אפשר לעשות פסק זמן ולהמשיך מאוחר יותר, כשתרגישי מוכנה.
נ.ב. יום אחד עוד תצחקי על הפאדיחה הזו והיא תהפוך לאחד הסיפורים המשעשעים שקרו לך. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)