שאשתי תגמור ואני לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאשתי תגמור ואני לא
    אנונימי
    15/08/2009

שלום רב! לאחר מספר ניסויים שעשיתי עם אשתי ועם עצמי, גיליתי שאני מאוד רוצה להפסיק לגמור. לאחר שבוע שאני לא גומר אני מרגיש מאוד אנרגטי, לאחר שבועיים שאני לא גומר, אני מחפש כל פינה מאובקת לנקות אותה על מנת לשחרר את האנרגיה שיש בי, אני הופך להיות עוזרת בית מרוב שאני אנרגטי. לאחר יותר משבועיים אני מלא באנרגיות ומרגיש מאוד בריא.
    אני מרגיש שאני נמשך המון לאשתי ושאני אוהב אותה יותר.
    יש לי קושי להגיע לזה בעצמי, אני צריך עידוד קבוע מאשתי (כמו אימון) כי משם אני שואב כוחות להפסיק לגמור. אשתי אוהבת מאוד לגמור ואני מעודד אותה לגמור. הייתי מת שהיא תרצה שאני לא אגמור יותר (נמשיך לעשות סקס רק שאני לא אגמור), היא לא משתפת איתי פעולה והיא טוענת שזה רק החלטה שלי, אבל לי זה מוציא את כל העוקץ מהעניין, אני חייב עצה דחופה איך אני יכול להציג לה את הדברים באופן הטוב ביותר ועד כמה העניין ריאלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאשתי תגמור ואני לא

הוספת תגובה

• אנונימי יקר

שלי פסטרנק כץ
    20/08/2009

מה שאתה בעצם מבקש מאשתך זה שתשלוט בך וביצר שלך.
    אני מניחה שמה שאתה מחפש זה להיות נשלט ע"י אישה שאתה נמשך אליה - במקרה הזה - אשתך (ומה יותר נפלא מזה?) אבל כנראה שאשתך חושבת שזה לא התפקיד שלה ושרק אתה יכול להחליט אם אתה גומר או לא (מה שלא רחוק מהמציאות)

אם הבנתי אותך נכון, עצם השליטה שלה וע"י כך שהיא תצווה עליך שלא לגמור בזמן האקט המיני תוך כדי שהיא כן תגיע לפורקן, זה מה שיגרום לך להנאה גדולה וגם יגביר את האנרגיה שלך ביומיום.

אתה מעוניין לא לגמור עוד בכלל? אחת לחודש? כמובן שהדבר אפשרי אבל תזכור שבשלב מסויים הגוף ידרוש פורקן לצורך המיני. אלא אם כן תחליט להתנזר, מה שדורש אורך חיים בסגנון אחר שאליו, לא בטוח שאשתך תרצה להצטרף.

אולי פשוט תסביר לה את הדברים בצורה ישירה ותסביר לה שזה מה שמדליק אותך. השאלה היא האם גם אשתך באותו עניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו