מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתיך נשוי 35 מחפש הרפתקנית דומהשון26/03/2007
אם את נשואה יפה חטובה סקסית ומלאת תשוקה והרפתקנית אשמח .......... אם את מאזור השרון
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שון ....
מיכל26/03/2007אם אני לא נשואה אבל כן יפה חטובה וסקסית זה הולך? אהה וגם לא מאיזור השרון, מאיזור המרכז...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
שון26/03/2007היי מיכל בטח שהולך............טס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שון26/03/2007האם את רצינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שרצינית
מיכל27/03/2007אבל גם אם אתה יפה חטוב סקסי ... אם כבר ניפגשים רק בשביל זה אז כדאי ששני הצדדים יהיו מושכים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בספק...
סקרן27/03/2007אל תעלבי, אבל את טוענת שאת רווקה, חתיכה, יפה וסקסית...אז בשביל מה את צריכה את האתר הזה? בשביל להכיר בחורים? לא נראה לי הגיוני..יש פה גברים שנראים טוב, אבל הם נכנסים לכאן בגלל שהם נשואים, ולא רוצים להיתפס, ולא כל כך יכולים לגשת לבחורה בפאב, וכאן הם שומרים על הדיסקרטיות שלהם, כאן לא מכירים אותם.
אבל את? בשביל מה את צריכה להסתתר? הרי את רווקה..את לא צריכה לחשוש להיתפס..ובכלל את יפה, וחתיכה, אז לא צריכה להיות לך בעיה להכיר גברים לסקס או לכל דבר אחר..אז בשביל מה נכנסת לפה??? אני ממש מתקשה להאמין למה שאת כותבת כאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן...
מיכל28/03/2007ready 2 put your money where your mouth is?
לא מתחייבת על הנוסח ועל השגיאות כתיב אם יש... הכוונה שלי הייתה אני מוכנה לשים כסף על זה שאני כל מה שאמרתי... יש התערבות? אין לי אפילו בעיה, שאתה זה שתקבע, אם אתה מבטיח להגיד באמת מה שאתה חושב, ולא משהו אחר כדי לא להפסיד ....
וכמו שאני לא מתווכחת איתך על מה שמגרה אותך, אני מציעה לך לא לעשות את זה לי.
ובוא אני אגיד לך משהו, גם אם לא הייתי מה שאני, הייתי יכולה להכניס כמעט כל מי שאני רוצה למיטה... וזה נכון לגבי הרוב ש\ל הבחורות.
קופרנדו?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שון28/03/2007הגבת יפה שיחקת אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שון27/03/2007שמח לשמוע שאת רצינית
את יכולה גפ ליצור עימי קשר למייל שלי זה לדעתי יותר דיסקרטי ומהיר
[email protected]
דרך אגב אני בטוח שתהיה משיכה ננסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שון27/03/2007נעלמת לגמרי.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אשף27/03/2007אני לא יודע בת כמה את אבל אספר לך שאני הייתי עד לפני כשבועיים בדיוק במצבך. לא היה לי טוב עם אישתי והדבר היחידי שהחזיק אותי היה הצורך להיות קרוב לילדים. אני נשוי+2 . הגעתי במקרה לפורום וחיפשתי מישהי שלא מחפשת רק סטוץ. ובכן פגשתי אחת כזו. ואני יכול להגיד לך שהחיים של השתנו בין רגע. עכשיו שאני כותב לך יש לי כוחות חדשים להתמודד עם אישתי ועם הנישואין. תראי קשר לא חייב להיות עם סקס. לפעמים כל הפינוקים הקטנים , ההודעות SMS , החיבה ,הרצון להרגיש שוב מיוחדת ומחוזרת עושים את זה הרבה יותר .אם את רוצה להיות בקשר דרך אימייל תגידי לי ואני אנסה לעזור כמה שאני אוכל בלי הרבה שאלות קשות. זה מצב טבעי לצערי ואפשר להתגבר עליו. דברי אליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשון
ל27/03/2007הי שון, איך לא התכתבנו עד עכשיו?? אם תכנס להודעות שלי תקרא שאני בדיוק מחפשת את מה שאתה רושם.. אני ה"נשואה סקסית בת 30"
בכל אופן אני מחפשת בדיוק את מה שכתבת... אני לא מאיזור השרון אבל בנתיים זה לא חשוב נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל נשואה
שון27/03/2007איני יודע אך זה אולי סימן
גם אם את לא מהמרכז לבטח זה לא יפריע את יכולה ליצור עימי קשר למייל כך זה יהיה יותר דיסקרטי וחשוף לבלבולי מוח של אנשים אחרים
נחמד מצדך ליזום השיחה איתי מה שמעלה שאת גם יוזמת וגם זורמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה סקסית
שון27/03/2007הסיבה שלא התכתבנו זה כנראה בגלל שהציפו אותך בהודעות כך שחשבתי שזה מיותר לשלוח עוד הודעה שלבטח כבר נמאס לך לקרוא
וכך עשו אז חשבתי לתומי שאולי אעמוד בצד ואראה אם לי יש סיכוי משלי.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשון
ל27/03/2007אתה צודק, אני בטוחה שאם היית רושם לי עוד הודעה כתגובה להודעה שלי לא הייתי ממש מתייחסת
אבל משום מה סיקרנת אותי בהודעה שלך ובהתכתבות שלך עם שאר הבנות, לא יודעת למה, משהו תפס אותי, אני מקווה שאני לא טועה ואתה הבחירה הנכונה
בכל מקרה, אשמח אם תרשום לי [email protected]
אני אשמח לקבל ממך מייל ולראות איך זה מתקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
שון27/03/2007כבר אשלח לך מייל
נחמד שחזרת בטוחני שלא טעית מבטיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
שון27/03/2007שלחתי מייל למעט את ועוד בת לא שוחחתי עם נוספות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
שון27/03/2007שלחתי לך מייל ועוד לא יצא לי לקבל התייחסותך........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקר טוב לנשים בפורום
שון28/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל ונואה סקסית
שון28/03/2007היי לאן נעלמתן
השארתי לכם הודעות וכבר ציפיתי לשמוע ממכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשון
ל28/03/2007כן, השארת הודעה, הבעיה שכנראה יש עוד שון שמתחזה אליך או אתה אליו ואין לי מושג מי אתה באמת... אז מי שמשחק משחקים זה אחד ממכם.. תהייה רציני ותרשום את המייל שלך שנוכל אנחנו לרשום לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
שון28/03/2007כנראה שמישהו מתחזה אליי
בכל מקרה המייל ששלחתי לך זה המייל שלי
ארשום שוב [email protected]
אני כבר מתחיל לצפות לך איזה מין התרגשות קלה בבטן מין עינוג קל
שעובר אליי בקשר אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
שון28/03/2007למי התכוונת שנוכל אנחנו לרשום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשון
ל28/03/2007אני והבחורה השניה שכתבת לה...
שון28/03/2007אז מתי נוכל לקדם את השיחה בנינו תחזרי אליי במייל אתן לך אי סי קיו אם רוצה או שנמצא דרך מהירה יותר לשוחח ולהכיר ולהתענג......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה סקסית 30
שון29/03/2007היי שלחתי לך מייל תגובה למייל ששלחת לי
האם את כאן כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש נשואות זורמות???
שון29/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שיש פה נשים מעוניינות???
שון05/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)