מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התשוקה הזאת... צצה לה בצהריי היוםהלביאה03/09/2007
ואיננה נותנת לי מנוח ומרגוע, התשוקה לראות, לשמוע, להריח אותו, התשוקה לפרפרים בבטן, להרטיב לפני מגע, התשוקה לחרוט עם ציפורניי על גבו את תאוותי אליו, התשוקה להרגיש את כתפיו המסוקסות חובקות אותי בחום אדיר, לחוש את ידיו החסונות אך העדינות פורטות על מיתריי גופי, התשוקה לדעת שגבריותו מתעצמת מבעד לג'ינס מכל מילה שלי, להרטב מלשון החוקרת ונוברת במעמקיי, מעלה אותי לאטמוספירה אחרת, התשוקה לעטוף בפי את זכריותו המתחזקת ומתעצמת מכל ליקוק ומציצה, התשוקה לטעום את טעם החיים, התשוקה להיות נטרפת-מוטרפת-טורפת, התשוקה לשמוע אותו שואג באוזניי ברגעי השיא לאחר שאני החרשתי אוזניו שעות ארוכות... התשוקה לומר לו : אני רוצה עוד... כן... עוד זיון!
התשוקה קיימת אך אתה רחוק מושא תשוקתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואוו לביאה!!!!!!
עינבר03/09/2007אם הוא רחוק..לכי אליו..וכך הוא יהיה קרוב לא??????..אני בכול אופן עם תשוקה כזו..לא הייתי מחכה...טוב אולי עד הערב אבל לא יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך יקירתי
הלביאה03/09/2007מבחינתי עבר זמן רב מאז הפעם האחרונה שהייתי איתו, כורח המציאות היומית שלא אפשרה מפגשים אינטנסיבים, אך בדיעבד אולי זה יתרון, וכך גדל הגעגוע והתשוקה אשר פועמת בחוזקה.
עד המפץ הגדול שיגיע בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם את מציינת את זה ככה..אני מסכימה!
עינבר03/09/2007ככול שההמתנה גדולה יותר כך המימוש הוא מדהים יותר..ארוך יותר ומספק בהרבה יותר... :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם**
עינבר03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך משהוא משלך עינבר?
האריה03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה מישלי אריה?
עינבר03/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwelcome back
DANYDINE04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנידין יקירי
הלביאה04/09/2007לא נעלמתי ולא נאלמתי..... לא התאפשר... וגם עכשיו לא אפשרי.... והמביו יבין.
גם כבודו הרבה זמן לא ביקר כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילוצי השטח...
DANYDINE04/09/2007האמת... חיכיתי לך שתחזרי...
אילוצי השטח מנעו את כניסתי זה מספר ימים... בעיקר ממלכת העבודה תבעה את קורבנותיה...
ו 25 שעות ביממה זה גם לא מספיק..
לילה טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה היא אם כל חטאת...
DANYDINE04/09/2007מת עלייך נפקנית קטנה
מתי כבר תהיי איתי
כל כולי אלייך ריגושים
עד כי אובד אני כל החושים
רוצה כבר אותך להרגיש להריח ולטעום
האמנם? האם זה רק חלום
רוצה מציאות בלתי פוסקת
רק איתך בלי חלום, בלי וירטואל
רוצה אותך - הדבר האמיתי
אישה ילדה בגודל טבעי
כן, התשוקה אצלי רק גדלה
ואיתה זכרותי מתעבה
אלייך עורגת
רק עלייך חולמת
לילה ויום..
ושוב מתעורר, האם זה אותו החלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לכתוב...
הלביאה04/09/2007תקבל מחר
ליל מנוחה, וחלומות פז. (((((kiss)))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי שוב שתדע
dikla4304/09/2007שאתה כותב ממש נפלא ! מה, זה יוצא לך כך סתם מהשרוול או שיש באמתחתך דברים מוכנים לעת צרה?
באמת נפלאה, הכתיבה שלך, ושתדע שנשים רבות ובתוכן גם אני מעדיפות גירוי אינטלקטואלי שכזה, על פני הרבה מלים מלוכלכות, רדודות ושטחיות כאלו ואחרות בתחום הסקס.
אם לא הייתי במצב הרגשי העדין שבו אני נמצאת, אולי.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הח"ח
DANYDINE04/09/2007הי
תודה על הח"ח, שום דבר לא יוצא מהשרוול סתם כך... צריך מוזה, צריך גרויים מתאימים ומצב רוח מתאים... דרך אגב הבדיחות השבועויות למייל חזרו... יש בעייה עם החשבון דואר שלך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי אליו כל עוד תשוקתך אליו קיימת
yona04/09/2007לכי אליו היכן שהוא נימצא ולא חשוב
היכן הוא נימצא.
לכי עם כל תשוקתייך אליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשוקה הבוערת
DANYDINE05/09/2007אכן התשוקה
היא רק אחת ויחידה
שבלעדיה מאום
ממש לא כלום
שווה ...
ואיתה...
מוחנו קודח
גופנו רוטט
נשמתנו כמעט פורחת
מגרד לנו בפדחת
ובעיקר בין שני האוזניים
שם עובדים כל גלגלי השיניים
עד בלי סוף וכל הזמן
אומרות לנו run…run…run..
לך על זה,
ממש את זה
צא מזה בן אדם
שכח מכל הסיכונים
לידך את המושכות קח ברוב הדר
וקדימה צא לדרך... דהר
במרכבת האש...
מיד אותה תממש...
את תשוקתך הבוערת,
עם תשוקתה היא, שלה, הסוערת...
אז למה אתה מחכה ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)