סתם שואלת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתם שואלת...
    הלביאה
    03/09/2007

אנשים מכל גווני הקשת החברתית ומגילאים שונים נכנסים ויוצאים מהפורום, חלק נמצאים כאן מתחילתו, חלק הצטרפו ונשארו וחלק בא והולך, לכל אחד כינוי או שם, עד כמה אתם מחוברים לכינוי שלכם בפורום? והאם הייתם מחליפים אותו בכינוי אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתם שואלת...

הוספת תגובה

• אני נשאר אם השם שלי

האריה
    03/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השם לא משקף דבר...

DANYDINE
    04/09/2007

הי לביאתי
    היכן נעלמת לנו לדורות?

את שמי הדביק לי לפני הרבה שנים חבר... ומאז אני משתמש בו בפורומים ובאתרים בהם אי אפשר לתת דרור לשם האמיתי... השם אינו משקף דבר לפחות לו לי... כי רק בשמי יכול להגיב..

וכי שם אמיתי / כינוי (שם קיצור, שם חיבה) האם הוא שם שאנו בוחרים? 5% מהאוכלוסיה מחילפיפים את שמם שניתן להם ע"י הוריהם כי לא היו מרוצים ממנו, חלקם כסגולה לחיים ארוכים אחרי מחלות טרואומות וכיו"ב וחלקם משקול מסחרי, שם קליט, מושא הערצה לסלב כזה או אחר...

מאחר והשם אינו פונקציה ישירה/עקיפה לזהותי לטוב ולרע אשאר עם שמי... כינויי... באשר אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש משהו בכינוי שמשקף חלק מהאישיות

yona
    04/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אני בחרתי

dikla43
    04/09/2007

את השם הזה, אלא מישהו מיוחד בחר עבורי, כמחווה לימיי בצבא, בעבר הרחוק, כך שפשוט הסכמתי והמשכתי איתו (עם השם - לא הבחור).
    אם הייתי צריכה לבחור לעצמי שם.... באמת לא יודעת מה הייתי בוחרת, אולי שם שלא יזכיר לי כלום, משהו חדש לחלוטין.
    אישית, ובניגוד לדעתו של דנידין (שלום גם לך וברוך שובך), אני מאוד מרוצה מהשם האמיתי שלי בחיים ומעולם לא חשבתי להחליפו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא...

yapi42
    06/09/2007

ממש לא הייתי מחליף את הכינוי. בחרתי אותו בקליק והוא הולך איתי כבר המממווון זמן!
    וכמו הרבה דברים טובים בחיים, הבחירה הראשונה היא בד"כ הכי נכונה והכי טובה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו